PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
13 september - Kleuterkerk 13 september - Kleuterkerk

12.00 uur: Caroluskerk 

Korte viering voor kinderen van 4 - 8 jaar van 12.00 - 13.00 uur in de Caroluskerk, o.l.v. pastor Wies Sarot.

Jezus begon met een feestje
We zijn weer begonnen met een nieuw schooljaar. En dat willen we uiteraard zo goed mogelijk doen. Daarom vroegen we ons af hoe Jezus eigenlijk begonnen was met zijn werk. En we ontdekten twee wonderlijke dingen. Ten eerste: Jezus begon met een feestje. Of nauwkeuriger gezegd, Jezus begon met het redden van een feestje. Het tweede wat we ontdekten was dat Jezus, om te beginnen, een duwtje in de rug nodig had van zijn moeder.
Dat zijn leuke dingen om over te praten. In onze kleuterkerk van 13 september staat dit eerste begin van het optreden van Jezus dus centraal. We hebben een paar mensen uitgedaagd hun trouwpak/bruidsjurk aan te trekken. Als jij ook durft…..
Ben je niet zo’n held, maar heb je thuis of elders wel een mooi fotoalbum liggen van een bruiloft, bekijk het eens samen met je peuter of kleuter. Dat levert vast een prachtig gesprek op.
In verband met corona vinden we het fijn als je je even aanmeldt bij bovenstaand adres. En hoe jammer we het ook vinden, kom niet met teveel volwassenen. Hopelijk wordt dat snel weer anders, want juist het vieren van feestjes is vooral leuk met veel mensen!
Tot zondag, namens de hele werkgroep, Wies Sarot.
Kleuterkerk Soesterberg is een samenwerking tussen de Martha Maria Parochie en de Vredekerk. Het is een oecumenische viering.
terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.