PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte kerk en pastoraat 24 oktober Collecte kerk en pastoraat 24 oktober

Nationaal Bijbelgenootschap

Doe vandaag iets moois: geef de rijkdom van de Bijbel door. Laat iemand anders ook kennismaken met dit unieke boek waarin het verhaal staat van Gods liefde voor de wereld. Miljoenen mensen kennen de rijkdom van het hebben van een eigen bijbel nog niet. Een bijbel is voor hen te duur of hij is nog niet vertaald in hun eigen taal. Voor 5 euro nemen jullie voor iemand die barrière weg. Lydia van der Meer-Boer, Hoofd Kerkrelaties NBG: ‘De Bijbel heeft impact op mensenlevens wereldwijd. Er is een stijgende vraag naar bijbels. Als NBG voorzien wij in lokale vertalingen en betaalbare bijbels. Het is geweldig dat gemeenten in Nederland en Vlaanderen ons ondersteunen zodat meer mensen de Bijbel kunnen ontdekken. Helpt jullie gemeente ook mee?’ 

N.B.: u kunt uw gaven geven fysiek bij de uitgang van de kerk en d.m.v. een bankoverschrijving. Kijk hier voor meer informatie.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.