PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
24 december 24 december

21.00 uur: Vredekerk
  Kerstnachtdienst

  
Voorganger: ds. Renske Zandstra
Collecte: ZWO - Stichting Jarige Job

We verheugen ons in een feestelijke dienst op de Kerstavond! Aan deze dienst werkt de cantorij van de Vredekerk mee, o.l.v. dhr. Frits Klostermann en met dhr. Sieb van der Weide aan het orgel. Zij zullen enkele liederen ten gehore brengen en óók meerstemmig of met tegenstem meezingen tijdens de samenzang. Want nadat we twee jaar geen kerstnacht konden vieren kijken we er echt naar uit weer veel samen te kunnen zingen rond Kerst. Mw. Gretha Verweij zal een gedicht voorlezen, dat past bij het thema van deze avond: verlangen. Want de tijd rond Kerst is een tijd om je af te vragen: waar zie ik reikhalzend naar uit? Niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen, en voor het grotere geheel waarvan ik deel uit maak, en tenslotte voor de wereld. Met Kerst gedenken en vieren we dat met het Christuskind de hoop wordt geboren, als begin van het verlangen dat ons gaande houdt. Na de zegen delen we het licht rond door de kerk, en terwijl de kaarsen branden in een donkere kerk zingen we het Ere zij God. Bij de uitgang wordt het oecumenisch maandblad Open Deur over Verlangen uitgereikt. Na afloop drinken we gezellig nog warme chocolademelk of glühwein met elkaar! Welkom, neem buur, vriend of vriendin mee!

De dienst is online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. (klik hier voor nadere instructies).
Collectes zijn er fysiek bij de uitgang van de kerk en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.