PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte diaconie 28 augustus Collecte diaconie 28 augustus

Leger des Heils

Wij geloven in kansen. In tweede kansen. In derde kansen. En in alle kansen daarna. Elk mens doet ertoe. Niemand uitgezonderd. Elk leven is het waard om geleefd te worden. Zolang er ouders zijn die hun kinderen geen veilige plek kunnen bieden, zolang jongeren de gevangenis verlaten zonder enige hoop of perspectief, zolang er tienermeisjes verkocht worden aan de hoogte bieder, zolang er nog iemand e nacht op straat doorbrengt, zolang er wanhoop is, eenzaamheid, zolang verslaving mensenlevens kapot maakt, zolang één persoon het licht van God nog niet gezien heeft.... Zolang zullen wij strijden! Onze Missie: Het Leger des Heils is een internationale christelijke beweging. Onze inspiratie is de Bijbel. In het bijzonder de woorden en daden van Jezus Christus. Wat we doen komt voort uit onze liefde voor God. Onze opdracht is het vertellen van het Evangelie van Jezus Christus en in Zijn naam mensen helpen zonder enige vorm van discriminatie.

N.B.: u kunt uw gaven geven fysiek bij de uitgang van de kerk en d.m.v. een bankoverschrijving. Kijk hier voor meer informatie.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.