PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte diaconie 28 januari Collecte diaconie 28 januari

Stichting de Hoop

Veel mensen krijgen in hun leven te maken met psychische klachten, bij henzelf of bij mensen om hen heen. Ook verslaving kan in verschillende vormen aanwezig zijn en voor problemen zorgen waar je zelf niet meer uit komt. Wanneer dit speelt in je eigen leven of dat van de mensen om je heen, is het belangrijk om hulp te vinden die bij je past en er niet mee te blijven lopen. Bij De Hoop werken christen-professionals op het gebied van psychiatrie en op het gebied van verslavingszorg. Er worden – net als bij andere instellingen – professionele en wetenschappelijk geaccepteerde behandelmethoden toegepast. Maar er is meer. Het is onze visie dat je op de weg naar herstel niet alleen naar het probleem moet kijken, maar juist naar het herstel in alle relaties van een mens: in relatie met jezelf, met je omgeving, met de schepping en met de Schepper. Voor kinderen, jongeren en volwassenen zoeken we naar de juiste diagnose en de juiste manier voor behandeling en begeleiding. Dit kan in de vorm van behandelgesprekken, deeltijdbehandeling, opname in een kliniek of bijvoorbeeld begeleid of beschermd wonen. Voor jongeren is er de mogelijkheid om ook deeltijdbehandeling te volgen in combinatie met school, zodat schooluitval niet langer nodig is.

N.B.: u kunt uw gaven geven fysiek bij de uitgang van de kerk en d.m.v. een bankoverschrijving. Kijk hier voor meer informatie.

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Predikantenprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.