PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
8 september - Kleuterkerk 8 september - Kleuterkerk

12.00 uur: Carolus-kerk

Korte viering voor kinderen van 4 - 8 jaar van 12.00 - 13.00 uur in de Caroluskerk, o.l.v. pastor Wies Sarot. 
Het verhaal gaat deze keer over spierballen!!! Wie is die stoere man met lange vlechten? Hij lijkt supersterk, is datook zo? Ja, dat is zo, Simson is supersterk. Hij kan wel 100 man tegelijk aan. Maar dat komt niet omdat hij hard getraind heeft in de sportschool. Simson heeft een afspraak met God. Als hij zich houdt aan die afspraak blijft hij sterk. Dan kan hij het volk van God verdedigen tegen de vijand. Maar als hij doet wat hij zelf leuk vindt... Het is een spannend verhaal van Simson. Wat is het geheim van zijn kracht? Dat wil je vast wel weten. En jij niet alleen, ook de vijand is heel nieuwsgierig. Wat denk je, zouden ze er achter komen? We gaan het vertellen in de Kleuterkerk. En om jullie een beetje op weg te helpen een huiswerkopdrachtje: Maak een dikke vlecht van touw of wol of riet. En als je het liedje vast wilt horen: https://www.youtube.com/watch? v=mbeVAlewHVY
Voor de collectemand mag je koekjes of snoepjes meebrengen voor na afloop van de viering en voor de papa’s, mama’s en grootouders staat dan koffie of thee klaar.
Kleuterkerk Soesterberg is een samenwerking tussen de Martha Maria Parochie en de Vredekerk. Het is een oecumenische viering.
Neem je broertjes, zusjes, ouders- en grootouders mee!
terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.