PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat

4 september: Kosten kerkdiensten
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van de zondagse kerkdiensten deels te dekken. bv. De vergoedingen aan de organist. De gemiddelde opbrengst van de CvK collectes zijn niet toereikend om de erediensten te kunnen blijven houden. Deze collecte wordt van harte aanbevolen.

11 september: Kosten Pastoraat
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het pastoraat te dekken. Hieronder valt o.a. de contributies op vakbladen, studiemateriaal etc. Deze collecte wordt van harte aanbevolen om het pastoraat de toerustingen te kunnen geven die zij nodig achten voor hun functie binnen de kerk.

18 september: Kosten Kerkgebouw
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het kerkgebouw te dekken. Bij controle van de noodverlichting bleek 1 Unit defect te zijn, de vervangingskosten zijn € 45.

25 september: Collecte Eigen gemeente
Het is u wellicht al opgevallen dat onze printer bij het afdrukken van Kerk Onderweg niet optimaal werkt. Reparatie is dure zaak, gezien de levensduur is ons geadviseerd, dit niet uit te voeren.
Aanschaf nieuwe printer is noodzakelijk, er is reeds een sponsor gevonden die een hoge bijdrage heeft overgemaakt, maar we komen nog ruim € 500 te kort. Doet u ook mee zodat we KOW weer normaal kunnen afdrukken. Alle gevers hartelijk bedankt.

2 oktober: Kosten Kerkdiensten
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van de zondagse kerkdiensten deels te dekken. De kosten van een zondagse kerkdienst zijn minimaal € 250, de gemiddelde collecte opbrengsten vorig jaar was € 70. Met andere woorden komen we € 180 per kerkdienst te kort. Zou u wat meer kunnen missen en het collectebedrag ophogen?

9 oktober: Vergoedingen personeel
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het beheer kerkgebouw deels te dekken. Voor het schoonhouden van het kerkgebouw krijgt onze beheerder een vergoeding, helaas dienen hierover sociale lasten te worden betaald.

16 oktober: Kosten onderhoud orgel
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het onderhoud aan het orgel deels te dekken. Elk jaar dient het orgel te worden nagekeken. Deze collecte wordt van harte aanbevolen.

Het College van Kerkrentmeesters

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.