PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte diaconie 10 november Collecte diaconie 10 november

Wensstichting Oppepper4all
Doelstelling: Het geven van aandacht en vreugde aan chronisch zieken en hun sociale omgeving.
Missie: Een bijdrage leveren aan de mentale energie van een langdurig ziek kind of volwassene en het daaraan verbonden gezin. Onze vrijwilligers vervullen een ultieme, immateriële wens tijdens een wensdag vol blijheid en ontspanning. Even niet aan ziek-zijn denken en kracht opdoen voor een vaak onzekere toekomst. Ook belangrijk zijn daarbij de voorpret, daadwerkelijke beleving en de herinnering, vastgelegd in een privé fotoalbum. O4all werkt samen met vele (welzijns-)organisaties en bedrijven om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk wensen worden vervuld. Er is bewust voor een laagdrempelige aanvraagprocedure gekozen zodat iedereen, die een ander een wensdag gunt, deze ook kan aanvragen.
Visie: Langdurige ziekte vraagt veel doorzettingsvermogen en energie. De behandelingen, de ziekenhuisopnames, de onzekerheid en spanning binnen een gezin/familie vraagt van iedereen een extra inspanning. Wordt hij of zij weer beter? Wat zal de toekomst brengen? Allemaal onzekerheden waarin een Oppepper zeer welkom is en bijdraagt aan de mentale gesteldheid van wensontvanger en de sociale omgeving. Eén dag geen sores!
terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.