PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecten Collecten
Gedurende de tijd dat de kerkdiensten niet door konden gaan, boden we de mogelijkheid aan om uw gaven te geven d.m.v. een digitale collecte. Vanaf 12 juli worden er weer kerkdiensten gehouden, zij het met beperkingen vanwege de regelgeving rond corona. Eén van die beperkingen is dat er nog niet in de kerk gecollecteerd zal worden. Daarom blijft de mogelijkheid om toch uw gaven te geven d.m.v. een "digitale collecte" voorlopig bestaan. De betaling vindt plaats d.m.v. iDeal. De Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) heeft ons geholpen om dit mogelijk te maken.
Vanaf 12 juli wordt ook het collecterooster weer gevolgd. De collectedoelen worden tijdens de dienst genoemd/getoond. U vindt ze ook - met uitgebreide informatie - op deze website bij het overzicht van de collectedoelen.  
Wilt u gebruik maken van de digitale collecte, dan vindt u hier de instructies.
Wilt u of kunt u geen gebruik maken van de digitale collecte, dan is het ook nog mogelijk uw gift over te maken naar bank­rekeningnummer NL56 RABO 0373 7047 39 t.n.v. PG Soesterberg, ook weer o.v.v. het collectedoel.
N.B.: Dit is een nummer, dat voor meerdere doeleinden wordt gebruikt. Vermeld daarom bij het overmaken het collectedoel, zodat uw bijdrage bij het juiste doel te­recht komt. Door het gebruik voor meerdere doeleinden kunt u bij het overboeken een waarschuwing krijgen. Deze kunt u zonder problemen negeren.
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.