PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Corona: alleen nog online kerkdiensten Corona: alleen nog online kerkdiensten
De kerkenraad heeft met pijn in het hart én vol overtuiging besloten om als gemeente van de Vredekerk te delen in de op 14 december jl. aangekondigde lockdown en de op 12 januari, 2 en 23 februari en 22 maart aangekondigde verlengingen hiervan. Alles uit hart voor de zorg en voor de samenleving waar wij deel van uit maken.
Concreet: vanaf zondag 20 december (vierde advent) t/m zondag 23 mei 2021 zijn de kerkdiensten alleen online mee te vieren. Alleen degenen die een taak hebben in de kerkdienst zullen aanwezig zijn in de kerkzaal. Wat blijft is dat wij ál deze diensten met onze volle inzet vorm zullen geven!
De volledige tekst van de door de kerkenraad afgegeven verklaring, die middels een inlegvel in Kerk Onderweg en een mailing is verspreid, vindt u hier. N.B.: de in deze verklaring genoemde termijn is inmiddels verlengd t/m 16 mei a.s.
Meer informatie over het online bijwonen van een kerkdienst of het achteraf bekijken van de opname van een dienst, vindt u hier. Door op het hiernaast staande logo te klikken, wordt u direct naar de Vredekerk op de website van kerkdienstgemist.nl geleid. (kerkdienstgemist.nl is de organisatie, die de online uitzendingen voor ons verzorgt).
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.