PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Corona: versoepelingen Corona: versoepelingen
Vanaf 24 december 2020 was het in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk de kerkdiensten in de Vredekerk bij te wonen, alleen zij die een taak hadden in de dienst waren aanwezig. De diensten werden via kerkdienstgemist.nl uitgezonden op internet, zodat deze online gevolgd konden worden. Vanaf 17 januari was het bovendien ook niet meer toegestaan om tijdens de kerkdiensten te zingen en/of een blaasinstrument te bespelen.
Aan deze beperkingen komt nu een einde. De kerkenraad heeft in haar vergadering op 12 mei jl. besloten dat vanaf Pinksteren (23 mei 2021) de zang (gedeeltelijk) door enkele cantorijleden verzorgd zal worden. Vanaf zondag 6 juni zal het ook weer mogelijk zijn om 30 mensen in de kerk te ontvangen. Als u dan aanwezig wilt zijn, kunt u zich, net zoals vóór de lockdown het geval was, weer opgeven om de dienst bij te wonen. Meer informatie hierover volgt later in de uitnodigingen voor de kerkdiensten.
Uiteraard blijft het ook mogelijk om de diensten online te volgen of later terug te kijken. Meer informatie hierover vindt u hier. Door op het hiernaast staande logo te klikken, wordt u direct naar de Vredekerk op de website van kerkdienstgemist.nl geleid. (kerkdienstgemist.nl is de organisatie, die de online uitzendingen voor ons verzorgt).
 
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.