PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst 23 mei (geen bezoekers, alleen online) Kerkdienst 23 mei (geen bezoekers, alleen online)
Op deze zondag van Pinksteren is er om 10.00 uur een dienst in de Vredekerk. Voorganger: ds. R. Zandstra.
“Ik zie het aan je!” is het thema van deze dienst. De kleur is rood, kleur van de Heilige Geest, en we ontsteken met het licht van de Paaskaars ook de Pinkstervlam. De Schriftlezing is uit Handelingen 2: 1-24, en we horen (en zien) dat God zijn Geest stuurt. Dat is te zien aan de leerlingen, en misschien is het ook aan ons te zien. Want als je iets voelt van binnen, kun je dat soms aan de buitenkant zien: aan pretogen of aan je hele uitstraling. Zoals in het inleidend woord al benoemd: we hopen dat op deze zondag een zanggroepje van 4 mensen uit de cantorij één of enkele liederen zal kunnen zingen voor ons. Andere jaren laten we op het grasveld voor de kerk met de kinderen twee witte duiven de wereld in vliegen, daar zien we dit jaar vanaf. Wat we wel doen: een “duiven-speurtocht” in de liturgie… In de beamerpresentatie zullen zo af en toe duiven langskomen, en aan jullie de uitdaging – als je wilt – om te tellen hoeveel dat er zijn. Jullie kunnen de uitkomst mailen aan dszandstra@pknsoesterberg. nl , en wie het aantal goed heeft geteld ontvangt de bloemen uit de dienst van de zondag na Pinksteren.

Dit is een dienst zonder bezoekers; alleen zij die een taak hebben in deze dienst zijn aanwezig. Voor hen gelden de voor de Vredekerk vastgelegde coronamaatregelen.
Deze dienst wordt live uitgezonden op internet, via kerkdienstgemist.nl (klik hier voor nadere instructies).
Collectes alleen d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.