PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Giften voor het streamen van onze kerkdiensten Giften voor het streamen van onze kerkdiensten

De kerkenraad heeft besloten om z.s.m. te gaan beginnen met het streamen van de kerkdiensten. Niet alleen voor deze corona-periode, maar uiteindelijk iedere week. Daarmee bieden we niet alleen nu, maar ook in de toekomst alle gemeenteleden die verhinderd zijn of om gezondheidsredenen niet de dienst kunnen bijwonen, de gelegenheid om via internet toch ook een beetje in ons midden te zijn. Om dit mogelijk te maken is er - mede omdat we een goede kwaliteit willen leveren - vrij kostbare apparatuur nodig (ca. € 3.500). Dit is financieel een zware last en daarom doet de kerkenraad een beroep op u allen, om speci­fiek voor dit doel een ruimhartige gift te doen. Laten we dit gezamenlijk mogelijk maken voor onze gemeenteleden, dus ook voor uzelf. Wij rekenen erop dat we op deze manier een groot gedeelte van deze uitgave kunnen financieren. Helpt u ons om dit mogelijk te maken? Veel gemeenteleden zullen u dankbaar zijn!

Voor het overmaken van uw gift kunt u gebruik maken van bankrekeningnummer NL56 RABO 0373 7047 39 t.n.v. PG Soesterberg, o.v.v. ‘Online kerkdienst’.
(Dit is een nummer, dat ook voor de eindejaarscollecte wordt gebruikt en u kunt daarom bij het overboeken een waarschuwing krijgen, die u zonder problemen kunt negeren).

De laatste stand van zaken:
De opdracht is gegeven, het gaat nu z.s.m. geïnstalleerd worden. Als alles volgens plan verloopt, kan de eerste online dienst op 19 juli plaats vinden. Inmiddels hebben we (stand op 2 juli 2020) ruim € 3000 aan giften mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank.

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.