PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Jaarthema 2020/2021 Jaarthema 2020/2021
Het jaarthema voor 2020/2021 luidt "Het goede leven". Het nieuwe jaar is gestart met een - i.v.m. de corona-maatregelen - sobere startdienst op 6 sept. jl., waarin voor het eerst na de corona-stop en de zomervakantie ook de kinderen van de  kinderkring en de tieners aanwezig waren.
Centraal stonden de wijze woorden uit Prediker 3: 1 - 13 en uit de brief van Paulus aan de gemeente in Rome, Romeinen 12: 9 – 21, die laten zien, hoe God's licht schijnt over de vraag wat een goed leven is.
Het nieuwe jaarthema wordt vorm gegeven door een mooie themaposter die ons het hele jaar zal herinneren aan het thema. Op deze poster staat een afbeelding vanGerdien van Delft (Studio Rebel), waarover zij zelf schrijft: “Je kunt er vlammen in zien, een kandelaar en twee handen die elkaar gedeeltelijk overlappen en de duif die de handen samenbindt. De quote: “in die ander komt iets van God naar je toe“ is hiervoor de inspiratie geweest“.
Aan het begin van het seizoen is het nog lastig in te schatten op welke manier we “coronaproof” invulling aan dit thema kunnen geven, maar er zijn al enkele ideeën. Hebt u zelf een idee of een suggestie: laat het weten (e-mail: info@pknsoesterberg.nl)!
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.