PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst 10 oktober Kerkdienst 10 oktober
Op deze zondag is er om 10.00 uur een dienst in de Vredekerk. Voorganger: ds Renske Zandstra.
ZWO-zondag

Vandaag is een ZWO-zondag, met het accent op de W van werelddiaconaat. Als lezing voor deze zondag: Johannes 8: 12 – 20, en de vraag “gaat er al een lichtje branden?” Want Jezus vertelt in de tempel dat Hij het licht van de wereld is. De Farizeeën begrijpen het niet. Ze vinden dat iets alleen waar kan zijn als twee getuigen het zeggen, en Jezus zegt het alleen over zichzelf. Of toch niet?

I.v.m. de coronamaatregelen dient u zich van tevoren aan te melden als u deze dienst wilt bezoeken. Bovendien worden er maximaal 50 bezoekers toegelaten en gelden in de kerk de gebruikelijke maatregelen zoals handen ontsmetten en 1,5 m afstand. Mondkapjes zijn niet meer verplicht. Meer details in de e-mail met de uitnodiging voor deze dienst en in het artikel coronamaatregelen.
Deze dienst wordt live uitgezonden op internet, via kerkdienstgemist.nl (klik hier voor nadere instructies). Collectes fysiek bij de uitgang van de kerk en d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.