PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst 11 juli Kerkdienst 11 juli
Op deze zondag is er om 10.00 uur een dienst in de Vredekerk. Voorganger: ds. Renske Zandstra. Ik doe het niet uit mezelf. Op deze “ slotzondag “ van een heel bijzonder kerkelijk seizoen horen we uit Johannes 5: 19 – 36a hoe Jezus in gesprek is met mensen die kritiek op hem hebben. Hij zegt dat hij niets uit zichzelf doet – hij doet allen wat de Vader van hem vraagt. Ook verwijst Jezus naar Johannes de Doper, die gezegd heeft dat Jezus echt de Messias is. We moeten er maar van uitgaan dat we deze zogenaamde slotzondag nog niet zo feestelijk kunnen vieren als we gewend zijn, met koffiedrinken na de dienst en een tafel vol huisgebakken lekkers. Ook is het even afwachten of er inbreng van de kinderen en/of tieners zal zijn. En misschien kiezen we als thema ook wel voor het thema van een week later... als we daar beter mee werken kunnen.

I.v.m. de coronamaatregelen dient u zich van tevoren aan te melden als u deze dienst wilt bezoeken. Bovendien worden er maximaal 30 bezoekers toegelaten en gelden in de kerk de gebruikelijke maatregelen zoals handen ontsmetten, 1,5 m afstand, mondkapje tot de aangewezen zitplaats bereikt is. Meer details de e-mail met de uitnodiging voor deze dienst en in het artikel coronamaatregelen.
Deze dienst wordt live uitgezonden op internet, via kerkdienstgemist.nl (klik hier voor nadere instructies).
Collectes alleen d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.