PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst 15 januari Kerkdienst 15 januari
Op deze zondag is er om 10.30 uur een dienst in de Vredekerk. Voorganger: ds. Renske Zandstra

Op deze zondag begint de kerkdienst een half uurtje later, om 10.30 uur. Evengoed zijn jullie welkom vanaf 10.00 uur, voor de inloop met koffie of thee met iets lekkers erbij. Het is deze zondag in de traditie de Kanazondag, zodat we lezen uit Johannes 2: 1 – 11, en misschien ook nog enkele verzen uit het voorafgaande over Natanaël (zijn doop, roeping en zijn zitten onder de vijgenboom). Het is het verhaal over hoe Jezus God dichtbij brengt. Niet door de regels van de wet nog eens uit te leggen maar door levensvreugde te schenken. Dat komt allemaal goed uit, want na afloop van deze dienst zal er een drankje zijn. En voor wie zich heeft aangemeld een gezellige lunch in het teken van “Aan tafel“, ons jaarthema. Dan is er ook alle gelegenheid persoonlijk afscheid van elkaar te nemen. Van harte welkom!

De dienst is online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. (klik hier voor nadere instructies).
Collectes zijn er fysiek bij de uitgang van de kerk en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.