PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst 18 april (geen bezoekers, alleen online) Kerkdienst 18 april (geen bezoekers, alleen online)
Vandaag vieren we om 10.30 uur de jaarlijkse gezamenlijke dienst met de bewoners van Abrona vanuit Het Lichtpunt. Er is dus geen dienst in de Vredekerk. Voorgangers in deze dienst zijn mevr. C. Bezemer (geestelijk verzorger op Abrona) en ds. R. Zandstra.
Het thema is deze morgen: “Hoe ging het verder?" We horen hoe in Johannes 21: 15 – 24 Jezus drie keer aan Petrus vraagt of hij van hem houdt. Hij geeft Petrus de opdracht om voor zijn “schapen“ te zorgen. Zo wordt Petrus aangewezen als een herder van de mensen die bij Jezus horen.
Het is op dit moment nog niet goed mogelijk te zeggen op welke manier we deze dienst zullen vieren, maar in elk geval zal deze ook online mee te beleven zijn. De uitnodiging die jullie een paar dagen voor deze dienst ontvangen zal vermelden hoe dat gaat.

Dit is een dienst zonder bezoekers; alleen zij die een taak hebben in deze dienst zijn aanwezig. Voor hen gelden de voor Het Lichtpunt vastgelegde coronamaatregelen.
Deze dienst wordt live uitgezonden op internet, nadere informatie volgt nog.
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.