PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst 28 augustus Kerkdienst 28 augustus

Op deze zondag is er om 10.00 uur een dienst in de Vredekerk. Voorganger: ds. Renske Zandstra
Startzondag

Op deze zondag houden we onze “startzondag“ en beginnen we met jong en oud aan een nieuw kerkelijk seizoen. Daar hoort ook een nieuw jaarthema bij zoals de PKN het ons aanreikt: “Aan tafel!” In deze dienst worden een paar ideeën gepresenteerd en meteen al gerealiseerd. We luisteren in deze dienst o.a. digitaal naar het prachtige lied 388 “Voor ieder van ons een plaats aan de tafel“, gezongen door Leona Philippo. De Schriftlezing van deze zondag is een verhaal dat zich afspeelt rond een tafel: Lucas 14: 1 – 14. Jezus vertelt dat je niet de ereplaats moet kiezen als je ergens bent uitgenodigd; misschien komt er iemand die belangijker is dan jij en dan moet je je plaats afstaan. Als je de minste plaats kiest, zal de gastheer tegen je zeggen: “Kom toch dichterbij!” Wees welkom allemaal om de start van het seizoen samen mee te maken.

De dienst is online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. (klik hier voor nadere instructies).
Collectes zijn er fysiek bij de uitgang van de kerk en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.