PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst Pasen - 4 april (geen bezoekers, alleen online) Kerkdienst Pasen - 4 april (geen bezoekers, alleen online)
Op deze eerste Paasdag is er om 10.00 uur een dienst in de Vredekerk. Voorganger is ds. R. Zandstra.
“Een nieuwe start“ is het thema van de Paasmorgendienst. Deze anders zo uitbundige dienst, met de medewerking van het Vredekerk Music Ensemble, de cantorij en de kinderen, zullen we dit jaar meer ingetogen moeten vieren. We zullen muzikaal het internet op moeten voor feestelijke paasklanken… Gelukkig dat dit kán en zoveel materiaal rechtenvrij beschikbaar is gesteld. De paaskaars zal dit jaar niet door een kind worden binnengedragen maar door de diaken van dienst, en we hopen dat veel mensen een huispaaskaars hebben besteld om deze vandaag voor het eerst aan te steken. We lezen het Paasevangelie uit Johannes 20: 1 – 18. De tieners zijn in de afgelopen tijd bezig geweest met een “journaal van hoop“ en als het gelukt is, zullen zij ons dit op deze morgen laten zien. Wellicht is het nog mogelijk dat deze morgen een kleine zanggroep de dienst luister bij zet, dat wachten we af. En wie weet zijn er nog meer muzikale verrassingen deze ochtend, het is immers Pasen, het feest van het ongedachte!
De liturgische bloemschikking is geïnspireerd op de tekst "Wie God liefheeft, moet ook de ander liefhebben" uit 1 Johannes 4:21. Het hart is vol met bloemen. De stammen en stenen zijn vervangen door meer vazen. Allerlei witte en gele voorjaarsbloemen zijn gebruikt. De vorm van het hart wordt geaccentueerd door takjes groen. Zo verbinden we de tijd vóór Pasen met Pasen.

Dit is een dienst zonder bezoekers; alleen zij die een taak hebben in deze dienst zijn aanwezig. Voor hen gelden de voor de Vredekerk vastgelegde coronamaatregelen.
Deze dienst wordt live uitgezonden op internet, via kerkdienstgemist.nl (klik hier voor nadere instructies).
Collectes alleen d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.