PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst 5 juni Pinksteren Kerkdienst 5 juni Pinksteren

Op deze Pinksterzondag is er om 10.00 uur een dienst in de Vredekerk. Voorganger ds. Renske Zandstra
Viering Heilig Avondmaal
ZWO-zondag

Op deze zondag vieren we een wel heel bijzonder feestelijk Pinksterfeest, met de openbare geloofsbelijdenis van José Fijneman – Kwakkel. Samen hebben we – alweer door de omstandigheden – uiteindelijk gedurende bijna twee jaar mooie catechesegesprekken gehouden, met af en toe een gast erbij. Nu is het zover dat José midden in de gemeente haar doop zal beamen en haar geloof zal belijden. José zal een doopkaars aansteken en als persoonlijk getuigenis klinkt een lied. Er zal een korte overdenking zijn en dan vieren we als gemeente de Maaltijd van de Heer, in de vorm van een lopende viering. We lezen deze zondag uit Ruth 2, over Ruth die schuilt onder de vleugels van God, en horen een prachtig lied van Sela hierbij, en uit Johannes 20: 19 – 22. Thema is: “Uw vleugels over mij”. Aan het begin van de dienst ontsteken we – na de Paaskaars – weer het licht van de Pinkstervlam. Na de dienst laten we voor de kerk samen met de kinderen twee witte duiven uitvliegen. We hopen op mooi weer zodat er buiten de gelegenheid is om José te feliciteren en voor koffie met soesjes bij de statafels. Het is deze zondag weer mogelijk om de deeldoosjes in te leveren (op de tafel bij de collectebusjes) en een nieuwe mee naar huis te nemen.

De dienst is ook online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl(klik hier voor nadere instructies).
Collectes zijn er fysiek bij de uitgang van de kerk en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.