PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdienst zondag 10 maart Kerkdienst zondag 10 maart

Er is om 10.00 uur een dienst in de Vredekerk. Voorganger is ds. Renske Zandstra.
Het is de eerste zondag van de 40-dagentijd, de tijd waarin we ons voorbereiden op en toeleven naar het grootste feest van de kerk, het Paasfeest. De liturgische kleur wordt paars, en de liturgie ondergaat weer enkele versoberingen. Met jong en oud beginnen we aan het project “Een nieuw begin”, met een bijbehorend projectlied en een verhaal voor jong en oud over Julia en Stef die een tuin gaan aanleggen. Het werkwoord van deze zondag is: kiezen. De kinderen moeten keuzes maken bij de aanleg van hun tuin. In de Schriftlezing uit Lucas 4: 1 – 13 horen we hoe ook Jezus in de woestijn voor lastige keuzes wordt geplaatst door zijn tegenspeler. De liturgische schikking van deze weken speelt ook met het thema van de tuin.
Deze zondag verheugen we ons in de aanwezigheid en medewerking van het Kerkkoor Driebergen o.l.v. Wouter Harbers! Enkele van onze gemeenteleden zingen bij het koor en nu gaat een langgekoesterde wens in vervulling dat het koor in een kerkdienst muzikale medewerking verleent. We zullen o.a. luisteren naar “Cantique de Jean Racine” van Fauré, “The Prayer” en een prachtig zegenlied. Welkom en neem buur, vriend of vriendin mee!

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.