PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Overige inzamelingsacties Overige inzamelingsacties
Naast bovengenoemde postzegels, ansichtkaarten, brillen en mobieltjes, zijn ook lege cartridges en buitenlands en oud Nederlands geld waardevol. Voor bruikbare originele oude cartridges ontvangt Kerk in Actie een vergoeding van het bedrijf Eeko. Dit bedrijf is vooral geïnteresseerd in inkt- en tonercartridges van Hewlett Packard, Canon, Lexmark, Panasonic, Ricoh, Dell en Brother. Ook buitenlands geld en oud Nederlands munt- en briefgeld is bij Kerk in Actie meer dan welkom. Ze verkopen het aan banken, handelaars en verzamelaars.
Wat levert het op? In 2016 brachten postzegels, kaarten, mobieltjes, cartridges en "oud" geld het record bedrag van € 41.289,-- op!
Heeft u cartridges of ‘oud’ geld dat u voor dit doel wilt geven, dan kunt u altijd terecht bij één van de diakenen. Voor de kaarten en postzegels en mobieltjes en oude brillen staan manden in de garderobe van de Vredekerk. Alvast hartelijk bedankt,
terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.