PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Portretten Portretten

Hier vindt u een serie portretten van leden van de Vredekerk-gemeente in Soesterberg. In deze rubriek is een serie interviews met gemeenteleden geplaatst. Zo hopen we een beeld te kunnen schetsen van wie of wat zijn de mensen die samen onze gemeente vormen, wat bezielt hen, hoe vullen zij hun geloof in, hoe staan zij in de maatschappij?
De (in totaal 28) interviews zijn de afgelopen acht jaar gemaakt door Nel v.d. Lee, ouderling PR en communicatie. Omdat zij eind 2016 haar ambt heeft neerlegd, is er voorlopig een einde gekomen aan deze serie portretten. Een woord van dank gaat uit naar allen die er aan meegewerkt hebben en hun vertrouwen in Nel gesteld hebben. Het is nogal wat om je levensverhaal te vertellen.
Het waren fijne gesprekken, waar Nel zelf ook veel van geleerd heeft. Soms werden ze, door het terughalen van herinneringen ook wat emotioneel. Omdat van het gesprek niet alles werd gepubliceerd, was er ook ruimte voor diepgang. Er was openheid van beide kanten en daardoor was er soms een herkenning van geloofsbeleving en waren er gedeelde interesses.
We hopen dat u als lezer er ook plezier aan hebt beleefd en dat u door de portretten de mensen nog beter hebt leren kennen.
Nogmaals - namens Nel - bedankt voor de open gesprekken!

terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.