PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Vrijwilligersavond - 7 november Vrijwilligersavond - 7 november
Op 7 november a.s. is er een avond voor al onze vrijwilligers, oud-vrijwilligers en toekomstige vrijwilligers (en wie in de gemeente is dat eigenlijk niet?), waarop Kees Posthumus ons in een prachtige theatervoorstelling meeneemt “dwars door de Bijbel”. De voorstelling komt uit in het kader van het jaarthema 2019/2020 van de PKN: "Een goed verhaal". Verhalen van toen en daar worden verhalen voor mensen van hier en nu. Tientallen bekende en onbekende verhalen uit Oude en Nieuwe Testament zijn samengebracht in een wervelend reisverhaal. Alle liefdes uit de Bijbel, de verloren zoon heen en terug, profeten met hun ongemakkelijke boodschap, Jona in een liedje; in ruim een uur zijn de toeschouwers weer helemaal up-to-date met de Bijbel.
De kerk is open vanaf 19.30 uur, ontvangst met koffie, thee en petit-fours. Aanvang voorstelling: 20.00 uur, einde ca. 21.15 uur. Na afloop is er een gezellige borrel met drankjes en hapjes.
Als je komt, graag even intekenen op de lijst in de ontmoetingsruimte, maar ook zonder aanmelding welkom! En neem gerust buur, vriend of vriendin mee. Hoe meer mensen “dwars door de Bijbel” beleven, hoe beter.
Wie dat prettig vindt kan met de auto opgehaald worden.
We hopen op een hele mooie avond en een sfeervolle borrel! Welkom!
terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.