PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Wake 25 september - Extra Wake Wake 25 september - Extra Wake

Zondagavond 25 september  18.30 uur

Zondagavond 25 september houden we weer een wake voor het Iraanse echtpaar met hun dochter van 9 die nog steeds in detentie zitten. Zij wonen al 4 jaar in Nederland. Ze zijn op 7 september opgepakt. Nog steeds zitten ze gevangen en probeert de IND hen uit te zetten naar Iran. We maken ons serieuze zorgen over hun toekomst. De familie heeft in Nederland de vrijheid gevonden om als christen te leven, en we zijn bang dat ze in Iran gevaar lopen. Met deze wake willen we het gezin ondersteunen.

P.S. De juridische procedures lopen nog. Mocht de wake niet meer nodig zijn dan melden wij dat in een nieuw bericht.

Routebeschrijving: afslag 4 als je vanaf Utrecht richting Amersfoort gaat en dan rechtsaf. De ingang van het detentiecentrum (Richelleweg 13, 3769 AZ Soesterberg) is aan de linkerkant en is niet heel duidelijk aangegeven: zoekend rijden dus.
Aan het eind van de wake lopen we voor wie wil en kan om het detentiecentrum heen tot dichtbij de gezinslocatie. Zorg voor warme kleding en stevige schoenen. De verwachte eindtijd is 20:00.
Info 0654734356, wakezeist.nl

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.