PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Woensdag 16 september - Gespreksgroep Open Deur Woensdag 16 september - Gespreksgroep Open Deur

14.00 - 15.30 uur, Vredekerk

Gespreksgroep rondom het oecumenische maandblad “Open Deur” o.l.v. ds. Renske Zandstra. De inhoud van de gesprekken wordt bepaald door teksten, foto’s, gedichten, e.d. in het blad.
Na de stop t.g.v. de coronacrisis willen we als Open Deur-groep weer beginnen, en elkaar ontmoeten en spreken in de anderhalve-meter-opstelling in de ontmoetingsruimte van de Vredekerk. De één zal het aandurven en de ander zal het er nog even niet op wagen, maar we gaan het wél proberen omdat de ontmoeting gemist wordt. Het thema van het oecumenisch maandblad zal zijn "Het goede leven”, in aansluiting bij het jaarthema dat dit jaar onze leidraad zal zijn. Net als anders staat om 14.00 uur de thee klaar, en ben je welkom, ook wie nog niet eerder meegedaan heeft. Bij de ingang even (contactloos) de handen desinfecteren, jas over je stoel hangen want de garderobe is gesloten. We blijven (net als altijd) gewoon op onze eigen plaats zitten, geen “ge-tante-Sjaan en ome Han”, en we zullen hooguit misschien eens ietsjes harder moeten praten of iets beter moeten luisteren om elkaar goed te verstaan. Geen klachten? Wees welkom!

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.