PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Woensdag 21 oktober - Gespreksgroep Open Deur Woensdag 21 oktober - Gespreksgroep Open Deur

14.00 - 15.30 uur, Vredekerk

Gespreksgroep rondom het oecumenische maandblad “Open Deur” o.l.v. ds. Renske Zandstra. De inhoud van de gesprekken wordt bepaald door teksten, foto’s, gedichten, e.d. in het blad.
I.v.m. de vereiste coronamaatregelen ontmoeten en spreken we elkaar  in de anderhalve-meter-opstelling in de ontmoetingsruimte van de Vredekerk. De één zal het aandurven en de ander zal het er nog even niet op wagen. Hoe dan ook, om 14.00 uur staat de thee klaar. We lezen en bespreken dan het oktobernummer van het blad met als thema “Zonde!”. Waar denk je dan aan? Aan loodzware dingen, of aan zoiets als een gemiste kans? Stof genoeg. Welkom voor wie met ons mee wil doen!
P.S. Mochten er tussendoor toch weer beperkingen komen vanwege het corona-virus dan ontvangen de vaste deelnemers een berichtje via de mail, en iedereen kan dan ook zelf de conclusie trekken dat het niet mogelijk is samen te komen. Het blad zal dan weer thuis worden gebracht.

terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.