PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
12 juli 12 juli

10.00 uur: Vredekerk

Slotzondag


Voorganger: Ds. R. Zandstra
1e collecte: Kerk en pastoraat - Onderhoudskosten kerkgebouw
2e collecte: St. Het vergeten kind

Dit is de eerste kerkdienst na een periode van ruim 3 maanden waarin er door de coronamaatregelen geen kerkdiensten gehouden konden worden, en tevens slotzondag.
Uit de Bijbel luisteren we naar het verhaal van de zaaier en de weg van het zaad, uit Matteüs 13: 1-9 en 18: 18-23. In deze dienst zullen we ook terugblikken op de afgelopen periode en zullen enkele gemeenteleden hun persoonlijke ervaringen er over vertellen. Feitelijk is deze zondag ook een startzondag, het begin van ons kerk-zijn in de anderhalvemeter-modus. 
Helaas is gemeentezang nog niet mogelijk, maar een 4-tal cantorijleden zal onder leiding van André Verheus de liederen zingen.
N.B. Door de coronamaatregelen gelden er allerlei restricties en eisen, zoals vastgelegd in het Gebruiksplan en samengevat in het artikeltje "Maatregelen i.v.m. coronavirus – Gebruiksplan Vredekerk" op de startpagina. Als u de dienst wilt bijwonen moet u zich van tevoren aanmelden, bij voorkeur per e-mail (info@pknsoesterberg.nl) of eventueel telefonisch (06-48317023).

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.