PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Raad van Kerken Raad van Kerken

De Raad van Kerken is een samenwerkingsverband van de kerkenraad van de Protestantse gemeente te Soesterberg en het parochiebestuur van de Rooms-Katholieke Carolus Borromeüsparochie in Soesterberg. In bepaalde gevallen is er ook samenwerking met de dienst geestelijke verzorging van Abrona (locatie Sterrenberg).
De raad bestaat uit de volgende leden:
- Namens de Carolus Borromeüs parochie: Joke van Kempen, Marian Marijnen en Conja Šebek.
- Namens de Protestantse gemeente: Hans Zijlstra, Magreet Doorn en Monique Dormans.
De raad vergadert 3 keer per jaar en bespreekt hierbij de organisatie van een aantal gezamenlijke activiteiten, zoals de oecumenische vieringen (gebedsdienst voor de eenheid, goede vrijdag, vredesdienst), de sobere maaltijd, palmpasen, de kranslegging op 4 mei, de kerstzangdienst en de vieringen in De Heybergh rond Pasen en Kerst.
Regelmatig worden gasten in de vergaderingen uitgenodigd om informatie te geven over hun organisatie of commissie. Tijdens de vergaderingen worden er berichten uit kerk en parochie uitgewisseld en zo blijven we over en weer op de hoogte en leven we mee met elkaars wel en wee.

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.