PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdiensten

Kerkdiensten

Onderstaand een overzicht van de kerkdiensten in de komende tijd. Kijk voor meer informatie rondom de kerkdiensten hier.

Bent u slecht ter been en heeft u vervoer naar de kerk nodig? Laat het even weten aan één van de kerkenraadsleden of stuur een e-mail naar en het wordt geregeld.

Bij bijzondere diensten (b.v. Pasen, school- en kerkdienst, Kerst, etc.) is er voor de kleintjes tot de basisschoolleeftijd een crèche, geleid door twee gemeenteleden. Tijdens de overige diensten is er voor deze groep een speelgoedkist met "stil" speelgoed beschikbaar in de kerkzaal. Kijk voor meer informatie hier.

Voor de kinderen van de basisschoolleeftijd is er, behalve tijdens de zomervakantie, iedere zondag kinderkring, geleid door één van de leden van een groep vrijwilligers.

Tieners kunnen om de twee weken terecht in een tienerdienst, die parallel aan de gewone dienst gehouden wordt in één van de ruimtes in de Vredekerk. Ook deze dienst wordt geleid door enkele vrijwilligers.

Na de dienst is er in de ontmoetingshal gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een kopje koffie te drinken.

 
23 juni 23 juni

10.00 uur: Vredekerk

Voorganger: ds. A. Barnhoorn (Utrecht)
1e collecte: Kerk en pastoraat - Exploitatie kerk
2e collecte: Kerk in Actie - Werelddiaconie Wereldvluchtelingendag: Vergeten vluchtelingen in Nigeria

Op het leesrooster staat Lucas 8: 26 – 39, het verhaal van een man die vast zit om te voorkomen dat hij zichzelf verwondt. Steeds rukt hij zich weer los. Jezus gaat naar hem toe en maakt hem los, verlost hem. De man gaat naar huis en vertelt iedereen hoe dit zijn leven totaal veranderd heeft.

 
30 juni 30 juni

10.00 uur: Vredekerk

Voorganger: Mw. H. van Dam-Pieters (Utrecht)
1e collecte: Kerk en pastoraat - Kosten predikant
2e collecte: Diaconie - Stichting Timon

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.