PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdiensten

Kerkdiensten

Onderstaand een overzicht van de kerkdiensten in de komende tijd. Kijk voor meer informatie rondom de kerkdiensten hier.

Bent u slecht ter been en heeft u vervoer naar de kerk nodig? Laat het even weten aan één van de kerkenraadsleden of stuur een e-mail naar en het wordt geregeld.

Bij bijzondere diensten (b.v. Pasen, school- en kerkdienst, Kerst, etc.) is er voor de kleintjes tot de basisschoolleeftijd een crèche, geleid door twee gemeenteleden. Tijdens de overige diensten is er voor deze groep een speelgoedkist met "stil" speelgoed beschikbaar in de kerkzaal. Kijk voor meer informatie hier.

Voor de kinderen van de basisschoolleeftijd is er, behalve tijdens de zomervakantie, iedere zondag kinderkring, geleid door één van de leden van een groep vrijwilligers.

Tieners kunnen om de twee weken terecht in een tienerdienst, die parallel aan de gewone dienst gehouden wordt in één van de ruimtes in de Vredekerk. Ook deze dienst wordt geleid door enkele vrijwilligers.

Na de dienst is er in de ontmoetingshal gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een kopje koffie te drinken.

 
16 december 16 december

10.00 uur: Vredekerk

Derde Advent

Voorganger: ds. R. Zandstra

1e collecte: Kerk en pastoraat - Energie en verwarming
2e collecte: ZWO - Kerk  in Actie kerstcampagne

Op deze derde adventszondag zullen twee Iraanse mannen, Vahid Ghanbari en Alireza Fallahi, openbare belijdenis van hun geloof afleggen, waarna zij de Heilige Doop zullen ontvangen. Het contact met hen dateert nog uit de tijd dat zij in het AZC zaten.
Het thema is deze zondag: “Vreugde”, en we lezen uit Sefanja 3: 14-20. In de tijd van Sefanja is Jeruzalem in de ban van andere goden. Zelfs de tempel is ontheiligd. Maar er komt een tijd dat God weer midden tussen zijn volk zal zijn. Mensen komen tevoorschijn uit hun schuilplaatsen. Het is feest en tussen de puinhopen wordt gedanst. De geloofsuitspraak is deze zondag: “Ik geloof in vrijheid”.

 
23 december 23 december

10.00 uur: Vredekerk

Vierde Advent

Voorganger: ds. H. Allewijn (Den Haag)

1e collecte: Kerk en pastoraat - Preekvoorzieningen
2e collecte: ZWO - Kerk  in Actie kerstcampagne

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkbalans

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.