PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkdiensten

Kerkdiensten

Onderstaand een overzicht van de kerkdiensten in de komende tijd. Kijk voor meer informatie rondom de kerkdiensten hier.

Bent u slecht ter been en heeft u vervoer naar de kerk nodig? Laat het even weten aan één van de kerkenraadsleden of stuur een e-mail naar en het wordt geregeld.

Voor de kleintjes onder de basisschoolleeftijd kan er op verzoek oppas geregeld worden. Daarnaast is er voor deze groep een speelgoedkist met "stil" speelgoed beschikbaar in de kerkzaal. Kijk voor meer informatie hier.

Voor de kinderen van de basisschoolleeftijd is er, behalve tijdens de schoolvakanties, iedere zondag kinderkring, geleid door één van de leden van een groep vrijwilligers.

Tieners kunnen om de twee weken terecht in een tienerdienst, die parallel aan de gewone dienst gehouden wordt in één van de ruimtes in de Vredekerk. Ook deze dienst wordt geleid door enkele vrijwilligers.

Na de dienst is er in de ontmoetingshal gelegenheid om elkaar te ontmoeten en een kopje koffie te drinken.

 
15 december 15 december

10.00 uur: Vredekerk

Derde Advent

Voorganger: Ds. R. Zandstra
1e collecte: Kerk en pastoraat - Kosten jeugdwerk
2e collecte: ZWO - Kerstcampagne Kerk in Actie: Geef licht aan weeskinderen in Zambia

““Hoe maak je het goed”. Op deze derde zondag van advent vervolgen we ons project “Geef licht” en lezen we Micha 6: 1 - 8. Als de profeet Micha vertelt dat God teleurgesteld is in zijn volk, reageren de mensen met: “Misschien moeten we offers brengen om het goed te maken.” Maar dat is niet wat God wil. Hij vraagt niet om extra geld in de collectezak, maar om een andere houding. Doe recht en ga de weg van God. De derde kaars gaat aan.
Een muzikale verrassing in deze dienst: Chris Banus, kleinzoon van Lien en Joop Lijftogt, zal enkele stukjes op doedelzak ten gehore brengen.

 
22 december 22 december

10.00 uur: Vredekerk

Vierde Advent

Voorganger: Ds. A. Barnhoorn (Utrecht)
1e collecte: Kerk en pastoraat - Kosten pastoraat
2e collecte: ZWO - Kerstcampagne Kerk in Actie: Geef licht aan weeskinderen in Zambia

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.