PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte kerk en pastoraat 26 augustus Collecte kerk en pastoraat 26 augustus

Kosten eigen jeugdwerk

Hoe kunnen we jongeren van 12 jaar en ouder bereiken? Voor jongeren tussen de 12 en 18 komt het erop aan. “Kies ik om mee te blijven doen in de kerk of trek ik mijn eigen spoor?” Die twee keuzes sluiten elkaar niet uit. Enthousiaste vrijwilligers uit onze kerk proberen met vele activiteiten deze jongeren bij de kerk te betrekken. Soms hebben ze bij deze activiteiten materialen / leermiddelen etc. nodig. Gelooft u in de toekomst van 12+ers in de kerk?

 
Collecte diaconie 26 augustus Collecte diaconie 26 augustus

Bijdrage bloemenpot

Een collecte voor het kunnen blijven geven van een bos bloemen als groet van de gemeente.

 
Collecte kerk en pastoraat 2 september Collecte kerk en pastoraat 2 september

Kosten erediensten

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om om de zondagse eredienst mogelijk te maken. Zoals kosten die we moeten maken voor een voorganger en organist in de diensten.

 
Collecte diaconie 26 augustus Collecte diaconie 26 augustus

Mission Possible Nederland

Mission Possible is een christelijke organisatie die zich richt op hulpverlening aan kinderen-jeugd uit probleemgezinnen, (a.s.) tienermoeders en alcohol- en drugsverslaafden in Rusland, Oekraïne, Bulgarije en Albanië. Hiervoor zijn verschillende activiteiten op gezet zoals gezinspatrouilles, opvangtehuizen, rehabilitatiehuizen. Alles is er opgericht kind en ouder(s) weer bij elkaar te brengen. Lukt dat niet dan wordt een vervangend gezin gezocht.

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkbalans

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.