PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte kerk en pastoraat 20 oktober Collecte kerk en pastoraat 20 oktober
Kosten onderhoud orgel

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het onderhoud aan het orgel deels te dekken. Elk jaar dient het orgel te worden nagekeken.
 
Collecte diaconie 20 oktober Collecte diaconie 20 oktober
Solidaridad

Solidaridad is een internationaal opererende maatschappelijke organisatie. Zij hebben bijna 50 jaar ervaring in de verduurzaming 9 van productieketens. Samen met iedereen in de keten - van boer tot multinational - werken ze aan eerlijke producten, die geen schade toebrengen aan mens of milieu en voor iedereen winstgevend zijn. Solidaridad werkt door 13 productieketens heen en is actief op 5 continenten, via 9 regionale kantoren. Ze brengen alle actoren uit de productieketen samen, van boer tot bedrijf, van arbeider tot consument. Met elkaar komt men tot innovatieve oplossingen die de productie verhogen, maar minder schade toebrengen aan mens en milieu. Zo wrdt de overgang mogelijk naar een duurzame economie, waarin iedereen - man of vrouw, arm of rijk - een bijdrage kan leveren. Met maximale voordelen voor ons allemaal. Solidaridad gelooft in een wereld waarin het evenwicht tussen productie en consumptie zo in balans is, dat iedereen voldoende te eten heeft. Zij geloven dat dit kan op een manier waarbij we respect hebben voor elkaar, voor de aarde en voor de generaties die na ons komen.
 
Collecte Nederlands Bijbelgenootschap 27 oktober (Nationale Bijbelzondag) Collecte Nederlands Bijbelgenootschap 27 oktober (Nationale Bijbelzondag)
Nederlands Bijbelgenootschap (NBG)

De Bijbel is een waardevol geschenk. Miljoenen mensen ter wereld hebben één grote wens: een Bijbel in hun eigen taal. Zoals kinderen in Moldavië, die hun ouders missen omdat ze in het buitenland werken. Of Syrische christenen, die alles achterlieten op hun vlucht voor oorlogsgeweld. Op deze Bijbelzondag vragen we uw hulp bij het verspreiden en vertalen van de Bijbel wereldwijd. Omdat er nog zo veel mensen zijn die geen eigen Bijbel hebben. Helpt u mee?
 
Collecte diaconie 27 oktober Collecte diaconie 27 oktober
Bloemengroet Diaconie

Speciaal voor de wekelijkse bloemengroet willen wij extra aandacht vragen. Om het mogelijk te maken elke week de eredienst op te fleuren met een mooie bos bloemen voor iemand die dat verdient of nodig heeft, vragen wij uw steun! Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat we deze prachtige traditie voort kunnen zetten.
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.