PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte kerk en pastoraat 25 augustus Collecte kerk en pastoraat 25 augustus
Kosten predikant

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om aan onze verplichtingen jegens de Centrale kas predikantstraktementen van de PKN te kunnen voldoen.
 
Collecte kerk en pastoraat 1 september Collecte kerk en pastoraat 1 september
Exploitatie kerk

De opbrengst van de verhuur van het kerkgebouw is niet toereikend voor een sluitende exploitatie. Met deze collecte kan een deel van het gat worden gedicht.
 
Collecte diaconie 1 september Collecte diaconie 1 september
Mission Possible Nederland

Mission Possible is een christelijke organisatie die zich richt op hulpverlening aan kinderen-jeugd uit probleemgezinnen, (a.s.) tienermoeders en alcohol- en drugsverslaafden in Rusland, Oekraïne, Bulgarije en Albanië. Hiervoor zijn verschillende activiteiten opgezet, zoals gezinspatrouilles, opvangtehuizen, rehabilitatiecentra. Alles is er op gericht kind en ouder(s) weer bij elkaar te brengen. Lukt dat niet, dan wordt een vervangend gezin gezocht.
 
Collecte kerk en pastoraat 8 september Collecte kerk en pastoraat 8 september
Kosten kinderkring

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van de kinderkring te dekken. De kinderkring is, als er kinderen zijn, elke zondag in de kruiszaal actief bezig. Natuurlijk hebben de vrijwilligers materialen/leermiddelen nodig om de diverse projecten te kunnen uitvoeren. De collecte wordt gebruikt om de aanschaf hiervan mogelijk te maken.
 
Collecte diaconie 8 september Collecte diaconie 8 september
JOP (Jeugdwerk): Kliederen in de Kerk

"Ik neem mijn kleinkinderen graag mee naar Kliederkerk. Ze komen eigenlijk nooit meer in de kerk, maar hier ontdek ik samen met hen op een creatieve manier een bijbelverhaal”. Zomaar een opa die vertelt wat Kliederkerk voor hem en zijn kleinkinderen betekent. Op meer dan 130 plaatsen in Nederland wordt regelmatig samen ontdekt, gevierd en gegeten in een Kliederkerk. Tijdens deze missionaire vorm van kerk-zijn gaan mensen van alle leeftijden samen op verrassende manieren aan de slag met een bijbelverhaal. JOP, Jong Protestant, ondersteunt lokale Kliederkerken onder meer met heldere handleidingen, netwerkbijeenkomsten en programmamateriaal. Collecteer mee, zodat meer kinderen, tieners, ouders en opa’s en oma’s op een leuke en creatieve wijze het geloof kunnen ontdekken.
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.