PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte Kerk en Pastoraat 21 april Collecte Kerk en Pastoraat 21 april

Kosten preekvoorzieningen

Om de zondagse kerkdienst mogelijk te maken worden diverse kosten gemaakt. De gebruikelijke inkomsten zijn niet toereikend, via deze collecte willen wij proberen de gemaakte kosten te dekken, zodat we in de toekomst ook nog naar preken kunnen luisteren.

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
 
 
 
Collecte Diaconie 21 april Collecte Diaconie 21 april

Bloemengroet 

Iedere zondag wordt er een bos bloemen gebracht naar een persoon en/of gezin vanuit onze kerk. Dit kan zijn omdat men ziek is of voor een speciale gebeurtenis, zowel voor vreugde of verdriet, maar ook gewoon als groet vanuit onze gemeente. Wij willen dit mooie gebaar blijven doen en vragen u dit doormiddel van uw gift te ondersteunen.

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
 
 
Collecte Kerk en Pastoraat 28 april Collecte Kerk en Pastoraat 28 april

Kosten eigen jeugdwerk

Hoe kunnen we jongeren van 12 jaar en ouder bereiken? Voor jongeren tussen de 12 en 18 komt het erop aan. “Kies ik om mee te blijven doen in de kerk of trek ik mijn eigen spoor?” Die twee keuzes sluiten elkaar niet uit. Enthousiaste vrijwilligers uit onze kerk proberen met vele activiteiten deze jongeren bij de kerk te betrekken. Soms hebben ze bij deze activiteiten materialen/ leermiddelen etc. nodig. Gelooft u in de toekomst van 12+ers in de kerk?

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; kijk hier voor meer informatie en rekeningnummers.

 
Collecte Diaconie 28 april Collecte Diaconie 28 april

Stichting Straatpastoraat Amersfoort

Een mens is kwetsbaar. ‘Iets’ kan ons overkomen, ‘iets’ kan ons treffen, ‘iets’ kan ons leven op zijn kop zetten. Dat kunnen verschillende dingen zijn: een ongeval, een verbroken relatie, een verlies. Dergelijke gebeurtenissen kunnen ons leven gaan bepalen. Anderen benaderen ons vanuit dat gemis of die scheiding of dat ongeluk. Wij worden zelf die tegenspoed, die breuk, dat tekort. Het leven versmalt tot wat er niet meer is en wat nooit meer terugkomt. Met de pijn die deze ervaring teweeg brengt kunnen de meeste van ons alleen maar leven door deze pijn te verdoven. Het straatpastoraat benadert een mens in zijn heelheid. De mens is een schepsel van God en gemaakt voor heil. Daarom zoekt het straatpastoraat de mensen op straat en in de opvang op. Om hen te laten weten dat ze niet alleen zijn. Om hen te laten ervaren dat ze er mogen zijn. Om hen te helpen bij de vragen naar de zin van hun leven en bij hun zoektocht naar God. Een mens is meer dan een ‘junk’, meer dan een ‘overlastbezorger’, meer dan een ‘zwerver en bedelaar’. Ieder mens is een ‘kind van God’ en heeft het recht dat iedere dag te horen. Deze collecte wordt van harte aanbevolen.

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.

 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Predikantenprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.