PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Op deze pagina vindt u een overzicht van alle beschikbare fotoalbums van recente kerkdiensten of activiteiten. Een overzicht van oudere, gearchiveerde, fotoalbums vindt u hier.
Om een fotoalbum te openen, klikt u op de foto van het album of op "Bekijk alle foto's" (rechts in de grijze balk onder de tekst). Klik vervolgens op een foto om deze vergroot op te roepen. Door met de muis in het rechter deel van de vergrote foto op 'Volgende' te klikken, wordt de volgende foto uit de serie opgeroepen. De voorgaande foto kan opgeroepen worden door in het linker gedeelte van de foto op 'Vorige' te klikken.
Voor een kopie van één of meer foto's in een groter formaat (hogere resolutie) en de daaraan verbonden voorwaarden, kunt u contact opnemen met de webmaster.
 
Kerst 2018

Fotoimpressie van de feestelijke kerstdienst op dinsdag 25 december 2018. Er was in deze dienst muzikale medewerking door het Vredekerk Music Ensemble en de cantorij o.l.v. André Verheus, die tevens het orgel bespeelde.
De kinderkring sloot het adventsproject "Geloof met me mee" af met een mooie presentatie op de beamer, waarna zij een prachtige, door Wendy Knoops gecreëerde en geregiseerde lichtshow opvoerden. Tijdens de preek konden de kinderen een kleurplaat inkleuren. De collecte was deze morgen bestemd voor de kerstcampagne van Kerk in Actie “Geef licht”, bestemd voor Syrische vluchtelingenkampen in Libanon. De dienst werd afgesloten met het lied "Midden in de winternacht", begeleid door de kinderen met diverse muziekinstrumentjes.
De foto's zijn gemaakt door Iman Heijboer.

Bekijk alle foto's
 
Doopdienst 3e Advent 2018

Op 16 december 2018, de derde adventszondag, legden twee Iraanse mannen, Vahid Ghanbari en Alireza Fallahi, openbare belijdenis van hun geloof af,, waarna zij de Heilige Doop ontvingen. Het contact met hen dateerde nog uit de tijd dat zij in het AZC zaten.
Het thema was deze zondag: “Vreugde” en de Bijbelezing was Sefanja 3: 14-20. In de tijd van Sefanja is Jeruzalem in de ban van andere goden. Zelfs de tempel is ontheiligd. Maar er komt een tijd dat God weer midden tussen zijn volk zal zijn. Mensen komen tevoorschijn uit hun schuilplaatsen. Het is feest en tussen de puinhopen wordt gedanst. De geloofsuitspraak was deze zondag: “Ik geloof in vrijheid”.
De foto's zijn gemaakt door Floor Verweij.

Bekijk alle foto's
 


 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkbalans

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.