PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Zaterdag 4 juni - Inleveren oud papier en oude kleding Zaterdag 4 juni - Inleveren oud papier en oude kleding

9.00 - 12.00 uur, Gen. Winkelmanstraat, achter de Vredekerk

Zoals iedere eerste zaterdag van maand kunt u ook nu weer uw oude papier en oude, maar nog bruikbare kleding inleveren bij de containers die daarvoor achter de Vredekerk (Gen. Winkelmanstraat 101) geplaatst zijn. De opbrengst van het oude papier komt ten goede aan de algemene middelen van de gemeente van de Vredekerk, de oude kleding gaat naar Dorcas Hulp Nederland (zie onder ZWO).

 
Dinsdag 14 juni Gemeenteavond Dinsdag 14 juni Gemeenteavond

20.00 uur, Vredekerk

Gewijzigde datum gemeenteavond.
De oorspronkelijk geplande datum van 8 juni bleek niet haalbaar. Vandaar dat de gemeenteavond verplaatst is naar dinsdag 14 juni. De invulling van de avond moet nog uitgewerkt worden, maar er zullen diverse actuele onderwerpen aan de orde komen. Reserveert u deze avond alvast in uw agenda?

 
Woensdag 21 juni - Gespreksgroep Open Deur Woensdag 21 juni - Gespreksgroep Open Deur

14.00 uur, Vredekerk

Op woensdagmiddag 21 juni a.s. komen we weer bij elkaar met de Open Deurgroep, rondom het juni-nummer van het blad, dat is thema de vraag heeft: “ Ben ik de enige?”. Die middag beslissen we ook samen of we in juli nog een keer bij elkaar komen rondom het zomernummer, met als thema “Nest” of dat we er voor kiezen om dat thuis te ontvangen. Voor wie al vaak kwam en voor wie eens wil kennismaken staat om 14.00 uur de thee klaar, welkom! 

 
Donderdag 14 juli - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad Donderdag 14 juli - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg verschijnt op 21 juli 2022 a.s. Kopij voor dit nummer kunt u - bij voorkeur per e-mail - inleveren tot uiterlijk 14 juli 2022 a.s., 18.00 uur. De adressen vindt u in Kerk Onderweg.

 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.