PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Zaterdag 31 oktober - Protestantse Lezing 2020: premier Rutte over het goede leven Zaterdag 31 oktober - Protestantse Lezing 2020: premier Rutte over het goede leven

20.30 uur - 22.00 uur, online

Op 31 oktober - Hervormingsdag - houdt minister-president Mark Rutte online de Protestantse Lezing. Vanuit zijn protestantse levensovertuiging staat hij stil bij de vraag: ‘Is een goed leven een perfect leven?’ De lezing is onderdeel van een online festival over het goede en mislukte leven. Dit festival wordt georganiseerd door de Protestantse Kerk.
Tijdens het festival wordt stilgestaan bij het ‘gekmakende streven naar perfectie’, bij zelfkritiek en zelfcompassie, bij overgave en genade. En uiteraard zal de huidige coronacrisis ook niet ongenoemd blijven. De vraag is ten slotte: ‘Kunnen we 2020 als een mislukt jaar beschouwen?’
Het programma vindt u hier. Via een livestream op www.protestantsekerk.nl is deze avond bij te wonen.

 
Zondag 1 november - Wake Zondag 1 november - Wake

16.30 uur, Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13

Wake Zeist gaat door met het organiseren van de maandelijkse wake op iedere eerste zondag van de maand, een teken aan de politiek dat het vreemdelingenbeleid anders moet. Neem bloemen mee! Neem mensen mee!

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus: wilt u ter plekke de aanwijzingen van de organisatie opvolgen? Wij moeten zorgen voor 1,5 meter afstand, en vragen mensen die zich niet gezond voelen vooral thuis te blijven. Aanmelden is niet nodig.

 
Donderdag 5 november - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad Donderdag 5 november - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg verschijnt op 12 november a.s. Kopij voor dit nummer kunt u - bij voorkeur per e-mail - inleveren tot uiterlijk 5 november a.s., 18.00 uur. De adressen vindt u in Kerk Onderweg.

 
Zaterdag 7 november - Inleveren oud papier en oude kleding Zaterdag 7 november - Inleveren oud papier en oude kleding

9.00 - 12.00 uur, Gen. Winkelmanstraat, achter de Vredekerk

Zoals iedere eerste zaterdag van maand kunt u ook vandaag weer uw oude papier en oude, maar nog bruikbare kleding inleveren bij de containers die daarvoor achter de Vredekerk (Gen. Winkelmanstraat 101) geplaatst zijn. De opbrengst van het oude papier komt ten goede aan de algemene middelen van de gemeente van de Vredekerk, de oude kleding gaat naar Dorcas Hulp Nederland (zie onder ZWO).

 
Donderdag 12 november - Vouwen Kerk Onderweg Donderdag 12 november - Vouwen Kerk Onderweg

9.30 uur, Vredekerk

Vouwen van het kerkblad Kerk Onderweg door de vaste vouwploeg.

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.