PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Zondag 7 juni - Wake Zondag 7 juni - Wake

16.30 uur, Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13

WakeZeist gaat door met het organiseren van de maandelijkse wake op iedere eerste zondag van de maand, een teken aan de politiek dat het vreemdelingenbeleid anders moet. Opsluiten van mensen zonder strafblad is nog steeds onaanvaardbaar. Omdat uitzetting niet kan door de beperking van vluchten zijn veel mensen vrijgelaten maar er zitten ook nog mensen vast tot... later...
Na maanden met een besloten wake willen wij voorzichtig weer met een grotere groep waken. Maar maximaal met 25 mensen. Als u wilt komen moet u zich aanmelden via e-mail (wakezeist@gmail.comof telefoon (0629025008).
Wilt u ter plekke de aanwijzingen van de organisatie opvolgen? Wij moeten zorgen voor 1,5 meter afstand, en vragen mensen die zich niet gezond voelen vooral thuis te blijven.
P.S.: De tv opname van 1 maart voor het KRO-NCRV-programma  "Hartenziel"  wordt uitgezonden op 6 juni om 18.00 uur op NPO2.
Kijk voor meer informatie op http://www.wakezeist.nl.

 
Woensdag 17 juni - Kerkenraadsvergadering Woensdag 17 juni - Kerkenraadsvergadering

20.00 uur - conference call

Nadere informatie volgt.
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.