PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Vrijdag 29 november - Samen eten Vrijdag 29 november - Samen eten

17.00 uur, Vredekerk

Voor degenen die zich hiervoor opgegeven hebben, is er weer de door de missionaire werkgroep E-missie georganiseerde "samen eten" bijeenkomst in de Vredekerk.

 
Zondag 1 december - Wake Zondag 1 december - Wake

16.30 uur, Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13

Maandelijkse wake bij de poort van het detentiecentrum, Richelleweg 13, georganiseerd door de raden van kerken van Soest, Soesterberg en Zeist.
Neem bloemen mee! Neem licht mee! Neem mensen mee!
Kijk voor meer informatie op http://www.wakezeist.nl

 
Zaterdag 7 december - Inleveren oud papier en oude kleding Zaterdag 7 december - Inleveren oud papier en oude kleding

9.00 - 12.00 uur, Gen. Winkelmanstraat, achter de Vredekerk

Zoals iedere eerste zaterdag van maand kunt u ook vandaag weer uw oude papier en oude, maar nog bruikbare kleding inleveren bij de containers die daarvoor achter de Vredekerk (Gen. Winkelmanstraat 101) geplaatst zijn. De opbrengst van het oude papier komt ten goede aan de algemene middelen van de gemeente van de Vredekerk, de oude kleding gaat naar Dorcas Hulp Nederland (zie onder ZWO).

 
Maandag 9 december - "Maria" Maandag 9 december - "Maria"

20.00 uur, Vredekerk

Door de Raad van Kerken georganiseerde avond rondom Maria, met mw. Ellen Hogema vanuit Soest. Aanleiding is een themanummer van het blad Oikumene van de Raad van Kerken, waarin vanuit de verschillende kerken Maria belicht wordt.

 
Woensdag 11 december 2019 - Kerkenraadsvergadering Woensdag 11 december 2019 - Kerkenraadsvergadering

20.00 uur, Vredekerk

Nadere informatie volgt.
Wilt u een keer een kerkenraadsvergadering bijwonen? Dat kan. Wel graag van tevoren even aanmelden ().

 
Donderdag 12 december - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad Donderdag 12 december - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg verschijnt op 19 december a.s. Kopij voor dit nummer kunt u - bij vookeur per e-mail - inleveren tot uiterlijk 12 december a.s., 18.00 uur. De adressen vindt u in Kerk Onderweg.

 
Woensdag 18 december - Soesterberg zingt Kerst Woensdag 18 december - Soesterberg zingt Kerst

20.00 uur, Vredekerk

De Raad van Kerken nodigt u uit voor “Soesterberg zingt Kerst”, m.m.v. het Luchtmacht Mannen Koor dat uit zijn prachtige kerstrepertoire zal zingen. Daarnaast zal er in een sfeervolle kerk samenzang zijn van bekende kerstliederen, met begeleiding van orgel door dhr. André Verheus en van enkele blazers van het Vredekerk Music Ensemble. Dhr. John van Kempen zal een gedicht en een kort kerstverhaal voordragen.
De kerk is open vanaf 19.30 uur. Er is een pauze voor koffie of thee met kerstlekkers en na afloop is er fris, wijn of glühwein. De toegang is gratis, wel is er een deurcollecte vanwege de onkosten. We kijken uit naar een mooie avond. Welkom en neem buur, vriend of vriendin mee!
 

 
Donderdag 19 december - Vouwen Kerk Onderweg Donderdag 19 december - Vouwen Kerk Onderweg

9.30 uur, Vredekerk

Vouwen van het kerkblad Kerk Onderweg door de vaste vouwploeg.

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.