PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Donderdag 13 december - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad Donderdag 13 december - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg verschijnt op 20 december a.s. Kopij voor dit nummer kunt u - bij vookeur per e-mail - inleveren tot uiterlijk 13 december a.s., 18.00 uur. De adressen vindt u in Kerk Onderweg.

 
Zondag 16 december - Soesterberg zingt Kerst Zondag 16 december - Soesterberg zingt Kerst

19.30 uur, St. Carolus Borromeüs kerk, Rademakerstraat 159

Kerstsamenzang, georganiseerd door de Raad van Kerken. Op deze avond worden bekende en onbekende kerstliederen gezongen door het projectkoor onder leiding van Jan Schuring en André Verheus, en het Vocaal Ensemble Celeste, onderbroken door het kerstverhaal. Muzikale ondersteuning door het Soesterbergs Music Ensemble. De avond begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje. Bij de uitgang wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de kosten van deze avond.

 
Donderdag 20 december - Vouwen Kerk Onderweg Donderdag 20 december - Vouwen Kerk Onderweg

9.30 uur, Vredekerk

Vouwen van het kerkblad Kerk Onderweg door de vaste vouwploeg.

 
Vrijdag 21 december - Samen eten Vrijdag 21 december - Samen eten

17.00 uur, Vredekerk

Voor degenen die zich hiervoor opgegeven hebben, is er weer de door de missionaire werkgroep E-missie georganiseerde "samen eten" bijeenkomst in de Vredekerk. i.v.m. Kerstmis een week vroeger dan gebruikelijk.

 
Zaterdag 5 januari - Inleveren oud papier en oude kleding Zaterdag 5 januari - Inleveren oud papier en oude kleding

9.00 - 12.00 uur, Gen. Winkelmanstraat, achter de Vredekerk

Zoals iedere eerste zaterdag van maand kunt u ook vandaag weer uw oude papier en oude, maar nog bruikbare kleding inleveren bij de containers die daarvoor achter de Vredekerk (Gen. Winkelmanstraat 101) geplaatst zijn. De opbrengst van het oude papier komt ten goede aan de algemene middelen van de gemeente van de Vredekerk, de oude kleding gaat naar Dorcas Hulp Nederland (zie onder ZWO).

 
Zondag 6 januari - Wake Zondag 6 januari - Wake

16.30 uur, Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13

Maandelijkse wake bij de poort van het detentiecentrum, Richelleweg 13, georganiseerd door de raden van kerken van Soest, Soesterberg en Zeist.
Neem bloemen mee! Neem licht mee! Neem mensen mee!
Kijk voor meer informatie op http://www.wakezeist.nl

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkbalans

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.