PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Films Films

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle beschikbare films. De films zelf bevinden zich niet op deze website, maar op de Youtube website. Door op het aangegeven woord te klikken wordt u in een nieuwe pagina van uw browser doorverwezen naar de desbetreffende film op de Youtube website. De film start automatisch. Klik op het symbool 'Full screen' rechtsonder in het schermpje met de film om deze beeldvullend te maken (terug naar normaal met de Esc toets).
N.B. In verband met de privacy zijn de films niet direct op Youtube te vinden.
Hebt u interesse in een kopie van één of meer van deze films, stuur dan een e-mail naar .

 
Kerstmusical kinderkring 2017 Kerstmusical kinderkring 2017

Gefilmde samenvatting van het kerstspel "Hotel Toekan", dat opgevoerd werd door de kinderkring in de dienst van eerste kerstdag 2017. De film is gemaakt door Menno van Kooten. Klik hier om de film in een aparte browserpagina te starten op de YouTube web site.

 
Kerstmusical kinderkring 2016 Kerstmusical kinderkring 2016

Gefilmde samenvatting van het kerstspel "De zwevende hemel", dat opgevoerd werd door de kinderkring in de dienst van eerste kerstdag 2016. De film is gemaakt door Menno van Kooten. Klik hier om de film in een aparte browserpagina te starten op de YouTube web site.

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkbalans

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.