PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
25 december Kerst 25 december Kerst

10.00 uur: Vredekerk
  Kerst
   

Voorganger: ds. Renske Zandstra
1e collecte: Kerk en pastoraat - Instandhouding erediensten
2e collecte: ZWO/KiA - Een beter leven voor vluchtelingenkinderen in Griekenland.

Op deze Kerstzondag is er een feestelijke kerkdienst voor jong en oud, waarin naast de vier adventskaarsen nu ook de Kerstkaars in de liturgische schikking aangestoken wordt. Na de vrouw van Uria ( Batseba ) , Ruth, Rachab en Tamar zal deze zondag de vijfde vrouw uit het begin van het Mattheusevangelie op de sokkel staan. Maria. Toch gaat het in de Schriftlezing ook veel over Jozef en hoe hij zich ten opzichte van haar het beste kan gedragen. Samen stellen zij zich open voor de komst van dit kind in hun leven en zo zijn zij een uitnodiging aan ons om dat ook te doen! Nu de kinderkring nog maar zo klein is was het een uitdaging om een mooie kerstuitvoering te bedenken, waarbij de kinderen tóch in het midden staan. De leiding is daar samen met de kinderen goed in geslaagd en vandaag zullen we kunnen zien hoe! We zijn blij met de feestelijke muzikale medewerking van Arthur Blommestein ( trompet ) en Peter Nijmeijer ( cornet ) in deze dienst, en we verheugen ons ook in het zingen van mooie kerstliederen met orgelbegeleiding door Luud van Loenhout. Ook voor de dienst zingen we al een lied, leuk als jullie er dan al zijn. Bij het slotlied “Midden in de winternacht“ zijn er weer de instru- mentjes. Welkom aan jong en oud!

De dienst is online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl. (klik hier voor nadere instructies).
Collectes zijn er fysiek bij de uitgang van de kerk en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Predikantenprofiel
Werkplan
 
 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.