PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
27 september 27 september

10.00 uur: Vredekerk

Voorganger: Ds. R. Zandstra
1e collecte: Licentie- en gebruikskosten streaming kerkdiensten
2e collecte: Diaconie - Kerk in Actie: Help een stille coronaramp te voorkomen

We hoopten als gemeente met jong en oud op deze zondag de Maaltijd van de Heer te kunnen vieren, op een eerbiedige en veilige manier. Bij de voorbereiding hiervan door de diaconie is echter gebleken, dat dit niet te organiseren valt op een manier die aan de corona maatregelen voldoet. Om elk risico te vermijden is daarom besloten om het Heilig Avondmaal voorlopig nog niet te vieren.
Op het leesrooster staan gedeelten uit Daniël 2, over de droom van koning Nebukadnessar. Alleen Daniël kan hem uitleggen wat zijn droom zeggen wil, die droom over een groot beeld dat verpulvert. Dat zou nog wel eens heel actueel kunnen blijken te zijn.

Deze dienst wordt live uitgezonden op internet (te volgen via kerkdienstgemist.nl).
Door de coronamaatregelen zijn er een aantal restricties en eisen van toepassing, zoals vastgelegd in het Gebruiksplan en samengevat in het artikeltje "De kerk is weer open!" op de startpagina.
Als u de dienst wilt bijwonen dient u zich van tevoren aan te melden, bij voorkeur per e-mail (info@pknsoesterberg.nl) of evt. telefonisch (06-48317023).

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.