PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Donderdag 25 augustus - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad Donderdag 25 augustus - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg verschijnt op 1 september 2022 a.s. Kopij voor dit nummer kunt u - bij voorkeur per e-mail - inleveren tot uiterlijk 25 augustus 2022 a.s., 18.00 uur. De adressen vindt u in Kerk Onderweg.

 
Donderdag 1 september - Vouwen Kerk Onderweg Donderdag 1 september - Vouwen Kerk Onderweg

9.00 uur, Vredekerk

Vouwen van het kerkblad Kerk Onderweg door de vaste vouwploeg.

 
Woensdag 21 september - Gespreksgroep Open Deur Woensdag 21 september - Gespreksgroep Open Deur

14.00 uur, Vredekerk

Een gevarieerd seizoen van de gespreksgroep ligt achter ons waarin we soms wel en soms niet echt bij elkaar konden komen, en áls we bij elkaar waren de ene keer met en de andere keer zonder maatregelen. Het heeft het onderlinge gesprek gelukkig niet negatief beïnvloed. Tijdens de zomermaanden juli en augustus zal de groep niet bij elkaar komen. Het zomernummer met als thema “ Een veilig nest “ zal thuis langs worden gebracht. We hopen elkaar dan op 21 september om 14.00 uur weer te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan over het thema van die maand, en dat zal aansluiten bij het nieuwe jaarthema. Voor nu een mooi citaat uit het zomernummer, van Anselm Grun: “ Wij zijn trekvogels. Ons nest is slechts een tijdelijk nest. Wij zijn onderweg naar een ander land.”

 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.