PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Zaterdag 3 december - Inleveren oud papier en oude kleding Zaterdag 3 december - Inleveren oud papier en oude kleding

9.00 - 12.00 uur, Gen. Winkelmanstraat, achter de Vredekerk

Zoals iedere eerste zaterdag van maand kunt u ook nu weer uw oude papier en oude, maar nog bruikbare kleding inleveren bij de containers die daarvoor achter de Vredekerk (Gen. Winkelmanstraat 101) geplaatst zijn. De opbrengst van het oude papier komt ten goede aan de algemene middelen van de gemeente van de Vredekerk, de oude kleding gaat naar Dorcas Hulp Nederland (zie onder ZWO).

 
Zondag 4 december Wake Zondag 4 december Wake

Wake Zeist 04 december 2022
Elke 1e zondag van de maand staan we stil bij vreemdelingendetentie Zeist. Juist in deze tijd is het belangrijk aandacht te geven aan het lot van vluchtelingen . 
Omdat ze huis en haard verlaten moesten en nu hier vastzitten als criminelen. 
Opdat ze geluk mogen vinden op hun weg .

Kom ook, Neem mensen mee, Neem bloemen mee. Zondag 04 december, om 16.30 uur
Detentiecentrum Zeist, Richelleweg 13, Soesterberg, vanuit Soest aan de overkant van de A28. Vanaf Zeist afslag Soesterberg. Bus 56 A’foort – Zeist 
inf. 0629025008 en www.wakezeist.nl

 
Donderdag 15 december - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad Donderdag 15 december - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg verschijnt op 22 december a.s. Kopij voor dit nummer kunt u - bij voorkeur per e-mail - inleveren tot uiterlijk 15 december a.s., 18.00 uur. De adressen vindt u in Kerk Onderweg.

 
Woensdag 21 december - Gespreksgroep Open Deur Woensdag 21 december - Gespreksgroep Open Deur

14.00 uur, Vredekerk

“Schoenen” was het thema van de novemberbijeenkomst rondom het oecumenisch maandblad “Open Deur”. Op het eerste gezicht weer een heel alledaags woord, maar het bracht ons ook verder en dieper. We keken eens goed naar wat onze schoenen over ons vertelden, en wat de schoenen van degene naast ons over onze buurman of vrouw vertelden. We stonden stil bij de vraag in wiens schoenen je wel eens zou willen staan, en bij de levenshouding om te denken alsof je in andermans schoenen staat. Tenslotte struikel je ook in de Bijbel (net als bij de spreekwoorden en gezegdes, zo ontdekten we) over de schoenen. We lazen hoe Mozes en Jozua hun schoenen uit moesten doen toen ze op “heilige grond” kwamen en dachten na over hoe wij in het huis van God onze eerbied tonen. Op woensdag 21 december a.s. zal het thema van het Kerstnummer “Verlangen” zijn. Een thema dat in de Kerst-nachtdienst uitgebreid zal terugkomen. We delen dan na die nachtdienst ook nummers van het blad uit.

Ds. Renske Zandstra

 
Donderdag 22 december - Vouwen Kerk Onderweg Donderdag 22 december - Vouwen Kerk Onderweg

9.00 uur, Vredekerk

Vouwen van het kerkblad Kerk Onderweg door de vaste vouwploeg.

 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.