PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Beroepingswerk Beroepingswerk

Uitnodiging
Recent is duidelijk geworden dat het mogelijk is om ds. Fride Bonda voor maximaal 4 jaar als predikant werkzaam te laten zijn bij de Vredekerk. Uitleg hierover kunt u vinden in de donderdag jl. verstuurde extra digitale nieuwsbrief en in de komende Kerk Onderweg van februari. Klik hier om de extra digitale nieuwsbrief in te zien.
Door de kerkenraad zal op zondag 3 maart na de dienst, waarin Fride voor zal gaan, een gemeentebijeenkomst worden georganiseerd. Op deze bijeenkomst zullen Jaap van den Hoek en Fride nadere toelichting geven en is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen.
Aansluitend zal aan de aanwezige gemeenteleden via een stemming de vraag worden voorgelegd of zij in kunnen stemmen met een langere werkzame periode voor Fride.

De kerkenraad nodigt daarom alle gemeenteleden uit om zondag 3 maart om 11.15 bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Eventuele bezwaren tegen de gevolgde procedure kunnen, schriftelijk én ondertekend, t/m vrijdag 23 februari ingediend worden bij de scriba van de kerkenraad.
terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.