PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat

3 april 2022: Kerk en Pastoraat, Kosten onderhoud technisch installaties.

De opbrengst van deze collecte is bestemd om de kosten van het onderhoud technische apparatuur te dekken. Elk jaar worden de cv- installatie, de klok, het orgel, brandblusmiddelen en AED onderhouden, zodat wij daar zondags tijdens de dienst profijt van hebben. Deze collecte wordt van harte aanbevolen.

10 april 2022: Kerk en Pastoraat, Eigen gemeente.

Naast de vrijwillige bijdrage en verhuur van ons kerkgebouw zijn de inkomsten uit onze collectes van essentieel belang om onze kerkgemeente in stand te houden. Uw bijdrage maakt het mede mogelijk dat wij als gemeente haar unieke en onmisbare functie kan blijven vervullen.

17 april 2022: Kerk en Pastoraat, Kosten Kerkdiensten.

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van de zondagse erediensten deels te dekken. Denk hierbij aan de kosten voor een organist. Deze collecte wordt van harte aanbevolen.

24 april 2022: Kerk en Pastoraat, Preekvoorzieningen.

Om de zondagse kerkdienst mogelijk te maken worden diverse kosten gemaakt. De gebruikelijke inkomsten zijn niet toereikend, via deze collecte willen wij proberen de gemaakte kosten te dekken, zodat we in de toekomst ook nog naar de kerk kunnen komen.

1 mei 2022: Kerk en Pastoraat , Dekking exploitatie.

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om het gat in onze exploitatie te dichten. De opbrengst van de verhuur van het kerkgebouw, is mede door corona, nagenoeg nihil en niet toereikend om een sluitende exploitatie te hebben. Met deze collecte kan een deel van het gat worden gedicht en wordt derhalve van harte aanbevolen.

8 mei 2022: Kerk en Pastoraat, Kosten eigen jeugdwerk.

Hoe kunnen we jongeren van 12 jaar en ouder bereiken? Voor jongeren tussen de 12 en 18 komt het erop aan. “Kies ik om mee te blijven doen in de kerk of trek ik mijn eigen spoor?” Die twee keuzes sluiten elkaar niet uit. Enthousiaste vrijwilligers uit onze kerk proberen met vele activiteiten deze jongeren bij de kerk te betrekken. Soms hebben ze bij deze activiteiten materialen/ leermiddelen etc. nodig. Gelooft u in de toekomst van 12+ers in de kerk?

15 mei 2022: Kerk en Pastoraat, Kosten beheer kerkgebouw.

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het beheer kerkgebouw te dekken. Het kerkgebouw wordt door onze beheerder schoongemaakt, hiervoor zijn schoonmaakmiddelen onontbeerlijk, deze collecte wordt van harte aanbevolen.

Namens Het College van Kerkrentmeesters
Giljam de Koning

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.