PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat

14 november 2021: Kerk en Pastoraat, aanschaf kerstboom.
Op 4 december as. wordt er weer een kerstboom in de kerk geplaatst. De opbrengst van deze collecte is bestemd om de kosten van het aanschaffen van de kerstboom te dekken.

21 november 2021: Kerk en Pastoraat, Eigen gemeente
Tijd voor elkaar nemen is in deze corona periode niet vanzelf- sprekend. Het bezoeken thuis is wat moeilijk, maar een telefoontje kan natuurlijk altijd. De kerk is bij uitstek de plek waar het gaat om goed luisteren naar elkaar, om omzien naar elkaar. Zoals we hier bij elkaar zijn vormen we een gemeenschap van mensen die naar elkaar omzien. De collecte vandaag, komt geheel toe aan onze eigen kerk.

28 november 2021: Kerk en Pastoraat, kosten Pastoraat.
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het pastoraat te dekken. Hieronder valt o.a. de contributies op vak- bladen, studiemateriaal etc. Deze collecte wordt van harte aanbevolen om het pastoraat de toerustingen te kunnen geven die zij nodig achten voor hun functie binnen de kerk.

5 december 2021: Kerk en Pastoraat, kosten energie en verwarming.
Tijdens de corona tijd moeten we veel ventileren, waardoor er deuren voor- en na de kerkdiensten open moeten staan, dus wordt de verwarming iets lager gezet en kan/moet u de jas aanhouden. Toch wordt er gas en licht verbruikt tijdens de kerkdiensten en met de hoge energieprijzen kost een kerkdienst best veel geld. De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de energierekening deels te kunnen betalen.

12 december 2021: Kerk en Pastoraat, Kerk, kosten eigen jeugdwerk.
Hoe kunnen we jongeren van 12 jaar en ouder bereiken? Voor jongeren tussen de 12 en 18 komt het erop aan. “Kies ik om mee te blijven doen in de kerk of trek ik mijn eigen spoor?” Die twee keuzes sluiten elkaar niet uit. Enthousiaste vrijwilligers uit onze kerk proberen met vele activiteiten deze jongeren bij de kerk te betrekken. Soms hebben ze bij deze activiteiten materialen/ leermiddelen etc. nodig. Gelooft u in de toekomst van 12+ers in de kerk?

19 december 2021: Kerk en Pastoraat, kosten Predikant.
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van de predikant te dekken.
Hieronder valt o.a. het basis traktement en verplichte afdrachten aan centrale kas predikanten, declaraties e.d. Deze collecte wordt van harte aanbevolen om aan onze verplichtingen te kunnen voldoen.

terug
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring

 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.