PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte kerk en pastoraat 10 december Collecte kerk en pastoraat 10 december

Exploitatie kerk

Het kerkgebouw wordt bijna alleen gebruikt voor de zondagse erediensten. Helaas hebben we geen vaste huurders meer, af en toe een vergadering en een begrafenis, dat zijn de opbrengsten.
De opbrengst van dit verhuur van het kerkgebouw is niet toereikend om een sluitende exploitatie te hebben. Met deze collecte kan een deel van het gat worden gedicht en wordt derhalve van harte aanbevolen.

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; kijk hier voor meer informatie en rekeningnummers.
 
Collecte Diaconie 10 december Collecte Diaconie 10 december

ZWO/KiA - Oeganda; Nieuwe kansen voor straatkinderen

In de Oegandese hoofdstad Kampala leven duizenden kinderen op straat. Veel van hen zijn weggevlucht van beroerde omstandigheden thuis. Ze gaan niet naar school en lopen risico op uitbuiting. Kerk in Actie werkt samen met drie Oegandese organisaties die deze kinderen opvangen en herenigen met hun familie in hun geboortedorp. Ze zorgen dat de kinderen daar weer naar school gaan of een vak kunnen leren. Ook doen ze er alles aan om te voorkomen dat nieuwe kinderen naar de stad trekken. Verzorgers leren hoe ze genoeg geld kunnen verdienen en voedsel verbouwen. Ze krijgen landbouwgereedschap. Geef aan de collecte kinderen in Oeganda, of maak je bijdrage over op NL89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie o.v.v. collecte kinderen Oeganda, of doneer online. Hartelijk dank.

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; kijk hier voor meer informatie en rekeningnummers.

 
Collecte kerk en pastoraat 17 december Collecte kerk en pastoraat 17 december

Kosten predikant

We hebben dit jaar in onze kerk gastpredikanten, deze krijgen een onkostenvergoeding. De gemiddelde opbrengst van de 1e collecte is niet toereikend om deze kosten te betalen. Het zou fijn zijn als u meer bijdraagt zodat we niet behoeven te bezuinigen op de kerkdiensten.

Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
 
 
Collecte diaconie 17 december Collecte diaconie 17 december

ZWO/KiA - Nederland; Hulp en perspectief voor mensen zonder papieren in Nederland

In Nederland verblijven enkele tienduizenden migranten zonder verblijfsvergunning en geldige papieren. Zij hebben nauwelijks rechten en leven vaak onder moeilijke omstandigheden. Ze mogen niet werken en hebben geen recht op sociale voorzieningen. Kerk in Actie ondersteunt kerkelijke initiatieven zoals de Pauluskerk in Rotterdam, Villa Vrede in Utrecht en het Wereldhuis in Amsterdam, die ongedocumenteerden helpen met informatie, advies en scholing. Maar ze kunnen er ook terecht voor een warme maaltijd, worden geholpen met ingewikkelde post en als er een medisch probleem is. Steun het werk van Kerk in Actie voor mensen zonder papieren. Geef in de collecte of maak je bijdrage over op NL 89 ABNA 0457 457 457 t.n.v. Kerk in Actie o.v.v. Hulp ongedocumenteerden, of doneer online. Hartelijk dank.


Collectes zijn er fysiek en ook d.m.v. bankoverschrijving; kijk hier voor meer informatie en rekeningnummers.

 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Predikantenprofiel
Werkplan
 
 
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.