PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte kerk en pastoraat 26 mei Collecte kerk en pastoraat 26 mei
Kosten eigen jeugdwerk

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om het opknappen van de tienerruimte te bewerkstelligen. De tienerruimte is voor onze tieners wat oubollig wat niet uitnodigt om naar de tienerdienst te komen. De leiding van de tienerdienst zou graag de ruimte wat op willen fleuren en in wat modernere jeugdige kleuren te brengen, zodat het de tieners uitnodigt om in deze ruimte van hun geloof te getuigen. De tieners en leiding is u erkentelijk voor uw ruimhartige bijdrage.
 
Collecte diaconie 26 mei Collecte diaconie 26 mei
Woord en Daad

Armoedebestrijding vanuit Bijbels Perspectief. In een gebroken wereld, getekend door armoede en onrecht, streeft Woord en Daad naar zichtbare tekenen van Gods komend Koninkrijk. Het Bijbels perspectief op gerechtigheid en barmhartigheid drijft ons om dagelijks bij te dragen aan een duurzame verandering van mensen hier en daar. Als bijbelgetrouwe Nederlandse stichting verbindt Woord en Daad, samen met lokale partners en actoren uit relevante sectoren, mensen wereldwijd. Zo willen ze verantwoordelijkheid nemen voor het vormgeven van een menswaardig bestaan voor armen en rijken en scheppen ze hoop en kansen om armoede te overstijgen.
 
Collecte kerk en pastoraat 2 juni Collecte kerk en pastoraat 2 juni
Kosten beheer kerkgebouw

De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het beheer van het kerkgebouw te dekken. Het kerkgebouw wordt door onze beheerder in heel goede staat onderhouden. Dit kost natuurlijk tijd en een deel van deze uren dienen te worden betaald. Ook de kosten van schoonmaakmiddelen, toiletpapier, koffie en koekjes, etc. vallen hieronder.
 
Collecte diaconie 2 juni Collecte diaconie 2 juni
Dekking eigen kosten

Met de opbrengst van deze collectes kunnen we iets extra’s doen voor gemeenteleden die door een moeilijke (ziekte, zorgen) of juist een blijde periode gaan. Even een bloemetje of een kleine attentie vanuit de kerk doet goed. We doen natuurlijk meer zoals de avondmaalsvieringen en de 70+avond. Incidenteel wordt de opbrengst van een collecte door de diaconie verdubbeld, bijvoorbeeld bij grote rampen. Van harte aanbevolen!
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.