PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collectes Collectes
Gedurende de tijd dat de kerkdiensten niet door konden gaan, boden we de mogelijkheid aan om uw gaven te geven d.m.v. een digitale collecte of een bankoverschrijving. Vanaf 12 juli worden er weer kerkdiensten gehouden, zij het met beperkingen vanwege de regelgeving rond corona. Eén van die beperkingen is dat er nog niet in de kerk gecollecteerd kan worden. Daarom blijft er een mogelijkheid bestaan om toch uw gaven te geven, maar de digitale mogelijkheid met de QR code is vanaf 1 oktober 2020 niet meer mogelijk. U kunt uw gift nu overmaken naar de volgende bankrekeningen t.n.v. PG Soesterberg:
  • Voor de 1e collecte (Kerk) is dit NL56 RABO 0373 7047 39
  • Voor de 2e collecte (Diaconie) is dit NL52 RABO 0375 2539 98
Door het gebruik voor meerdere doeleinden kunt u bij het overboeken een waarschuwing krijgen. Deze kunt u zonder problemen negeren.
Vanaf 12 juli wordt ook het collecterooster weer gevolgd. De collectedoelen worden tijdens de dienst genoemd/getoond. U vindt ze ook - met uitgebreide informatie - op deze website bij het overzicht van de collectedoelen.
terug
 
 
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.