PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
De eredienst De eredienst

Iedere zondag wordt er een kerkdienst gehouden in de Vredekerk, Gen. Winkelmanstraat 101. De aanvang is 10.00 uur. Een actueel overzicht van de diensten in de komende tijd vindt u hier.

Voor mensen die slecht ter been zijn kan vervoer per auto geregeld worden. U kunt zich hiervoor aanmelden bij één van de kerkenraadsleden of een e-mail sturen naar info@pknsoesterberg.nl.

Voor de kleintjes onder de basisschoolleeftijd kan er op verzoek oppas geregeld worden. Daarnaast is er voor deze groep een speelgoedkist met "stil" speelgoed beschikbaar in de kerkzaal. Kijk voor meer informatie hier.

Voor de kinderen van de basisschoolleeftijd is er, behalve tijdens de schoolvakanties, iedere zondag kinderkring, geleid door één van de leden van een groep vrijwilligers.

Tieners kunnen om de twee weken terecht in een tienerdienst, die parallel aan de gewone dienst gehouden wordt in één van de ruimtes in de Vredekerk. Ook deze dienst wordt geleid door enkele vrijwilligers. Heb je interesse? Kom gewoon eens langs!

Na de dienst is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken in de ontmoetingsruimte van de kerk.

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.