PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
De volgende advertentie is uitgezet: Gevraagd Kerkmusicus/cantor De volgende advertentie is uitgezet: Gevraagd Kerkmusicus/cantor

De PKN gemeente Soesterberg, die samenkomt in de Vredekerk zoekt, vanwege de verhuizing van de vaste Kerkmusicus cantor, een enthousiaste Kerkmusicus cantor. Wij zijn een muzikaal veelkleurige gemeente. De gemeente zingt graag en er is een cantorij die met veel enthousiasme regelmatig onze diensten op zondag verrijkt. Meer info over deze vacature vind u hier. Geinteresseerd geraakt neem contact op met onze voorzitter Jaap van den Hoek, j.vandenhoek@planet.nl. 

 
WELKOM WELKOM
Welkom op de website van de Protestantse gemeente te Soesterberg. Ons kerkgebouw is de Vredekerk, Gen. Winkelmanstraat 101. Er is iedere zondag, uitzonderingen daargelaten, om 10.00 uur een kerkdienst, die ook uitgezonden wordt op internet via kerkdienstgemist.nl. Klik voor meer informatie op één van de onderwerpen in de menu-lijst aan de linkerkant. Contact-informatie vindt u hier.
 
Jaarthema 2021/2022 "Van U is de toekomst" Jaarthema 2021/2022 "Van U is de toekomst"
Voor het jaarthema voor 2021/2022 is de suggestie van de PKN overgenomen: "Van U is de toekomst". Op de startzondag op 5 september 2021 is dit thema gepresenteerd en is een themamozaïk onthuld. Kijk hier voor meer informatie.
 
Actie Kerkbalans 2022 Actie Kerkbalans 2022

GEEF VANDAAG VOOR DE KERK VAN MORGEN

Actie Kerkbalans 2022 is van start!
Meer informatie vindt u hier 

 
Plus boodschappenpakket Plus boodschappenpakket
Wie heeft er nog zegeltjes over?
Lees hier wat u dan kunt doen.
 
Aanpassingen coronamaatregelen Aanpassingen coronamaatregelen
Met ingang van zondag 19 december 2021 zijn vanwege de door de regering afgekondigde lockdown, de diensten alleen online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl
Bij de diensten zullen alleen de benodigde dienstdoenden in de kerk aanwezig zijn.
De zang zal worden verzorgd door enkele leden van de Cantorij.

Voorbeden en aansteken kaarsjes
Het is vanwege de corona-maatregelen niet mogelijk om persoonlijk een kaarsje aan te steken op de kaarsenboom of een voorbede in het voorbedenboek te schrijven. Om daarin te voorzien kunt u bij de diaconie zowel het ontsteken van een kaarsje aan de Paaskaars als een voorbede aanvragen. De voorbeden worden doorgegeven aan de voorganger. De kaarsjes worden aan het begin van de kerkdienst voor u ontstoken.
Mail hiervoor gerust naar: diaconie@pknsoesterberg.nl .

Digitale collecte
U kunt uw gift overmaken naar de bestaande bankrekeningen van de PG Soesterberg:
Voor de 1e collecte (Kerk) is dit NL56 RABO 0373 7047 39
Voor de 2e collecte (Diaconie) is dit NL52 RABO 0375 2539 98
 
Kerkdienst 30 januari Kerkdienst 30 januari
Op deze zondag is er om 10.00 uur een onlinedienst in de Vredekerk. Voorganger: Prop. M. Jonker uit Houten

“ Waar ben je mee bezig?”, we lezen deze zondag verder uit het evangelie volgens Johannes, hoofdstuk 2: 3 – 25. Kort voor Pesach gaat Jezus naar de tempel in Jeruzalem. Hij jaagt er de handelaars en geldwisselaars weg en zegt dat ze een markt maken van het huis van zijn Vader. Ook zegt hij dat hij de tempel in drie dagen weer zal opbouwen.

Er is deze zondag ook een tienerdienst.

Met ingang van zondag 19 december 2021 zijn, vanwege de door de regering afgekondigde lockdown, de diensten alleen online te volgen via www.kerkdienstgemist.nl(klik hier voor nadere instructies). Meer details in het hoofdstuk "Coronamaatregelen"
Collectes d.m.v. bankoverschrijving; klik hier voor informatie en rekeningnummers.
 
Kerkdienst gemist Kerkdienst gemist
Hebt u een kerkdienst gemist? Geen nood, alle kerkdiensten zijn opgenomen en kunnen op ieder moment afgespeeld worden. U kunt daarvoor naar de website van kerkdienstgemist.nl gaan en daar de gewenste datum oproepen. Nog eenvoudiger en sneller is het om op 'lees meer >>' (rechtsonder) te klikken. Er verschijnt dan een webpagina waarin u een datum kiest en met 1 muisklik het afspelen van de kerkdienst op de gekozen datum start. Maak het beeld beeldvullend door op het vierkantje rechtsonder te klikken. 
lees meer »
 
Ruimte huren? Ruimte huren?
De Vredekerk heeft uitgebreide mogelijkheden v.w.b. de huur van ruimten voor diverse doeleinden, zoals vergaderingen, symposia, uitvoeringen, recepties, feestjes, e.d.
lees meer »
 
Fotoalbums en films Fotoalbums en films
De in mei 2018 ingevoerde AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) verbiedt het om duidelijk herkenbare beelden van personen zonder hun schriftelijke toestemming openbaar te maken. Daardoor waren we genoodzaakt om fotoalbums en films van diverse activiteiten en bijzondere diensten van deze website te verwijderen. Wilt u helpen ze terug te krijgen? Klik dan hier.
 
Wie biedt zich aan? Wie biedt zich aan?
Om alle activiteiten te kunnen organiseren wil de werkgroep E-missie graag uitbreiden met een aantal nieuwe enthousiaste leden.
lees meer »
 
Vele handen maken licht werk Vele handen maken licht werk
In onze gemeente zijn heel veel vrijwilligers actief, op allerlei gebied. Toch zijn er nog een paar hiaten. Kijk daarom ook eens hier.
 
De preek De preek
Wilt u nog eens rustig de preek van een onlangs gehouden dienst nalezen? U vindt deze hier, maar u kunt ook op 'Downloads' klikken in het menu aan de linkerkant. Een andere mogelijkheid is: type het woord preek in in het zoekveld rechtsboven in het scherm en klik dan op de loep ernaast.
 
 
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
Dagmeditatie
PKN
JOP
Kerkplein Soest
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Vredekerk Soesterberg
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.