PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Vacatures Vacatures

Hier vindt u een aantal vacatures voor vrijwilligers in onze gemeente. Heeft u interesse of wilt u informatie, een e-mailtje naar info@pknsoesterberg.nl is voldoende.

 
Kerkenraad Kerkenraad

Bij de kerkenraad is een vacature voor de taak van notulist. Ook wordt nog invulling gezocht voor de openstaande vacatures voor een ouderling.
Heeft u hierover vragen, of ziet u mogelijkheden om een van deze functies te vervullen, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@pknsoesterberg.nl

 
Ouderling-kerkrentmeester Ouderling-kerkrentmeester

Bij het College van Kerkrentmeesters is nog een vacature voor een 2e ouderling-kerkrentmeester. Met een extra ouderling-kerkrentmeester zal ook het CvK weer voltallig zijn. 
Ziet u mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@pknsoesterberg.nl.

 
Bediening geluid en beamer Bediening geluid en beamer

Voor het "beamerteam" zoeken we nog mensen die één keer in de maand op zondag tijdens de kerkdienst - en soms bij rouwdiensten - de presentatie willen verzorgen, of de presentatie willen maken in MS Powerpoint. Als je niet zelf kunt, kijk dan eens om je heen of je iemand weet die ons ermee kan helpen.
Reacties graag aan Wim Doorn of per e-mail aan cvk@pknsoesterberg.nl.

 
PR PR

We zoeken iemand voor de PR, met name rond Kerst. Als iedereen al heel druk is, moet er veel naar buiten worden gecommuniceerd, o.a. voor publicatie in de krant. Ben jij iemand die dit zou willen oppakken dan horen we dat graag. Meld je bij één van de kerkenraadsleden of stuur een e-mail naar info@pknsoesterberg.nl.

 
Lid ZWO-groep Lid ZWO-groep

In de ZWO-groep is al langer tijid een vacature. Wie wil de ZWO-groep komen versterken? Het is geen “vergaderclub”, maar we proberen de vier ZWO-diensten per jaar inspirerend en betrokken in te vullen, wereldwinkelproduct-verkoop te organiseren en aandacht te vragen voor het belangrijke werk van Kerk in actie. In het bijzonder in de adventstijd en de 40-dagentijd, waarin we ons extra bewust zijn van de wereld waarin wij leven.
De ZWO-groep bestaat uit: Corry van Ginkel, Pieter van der Hoeven, Hans Zijlstra, Monie Verheus. Neem gerust eens contact met één van hen op!
Kijk voor meer informatie hier.

 
Klussers Klussers

Naast pastorale en diaconale werkers in onze gemeente, die de gemeente levend houden, dient ook het kerkgebouw te worden onderhouden. Om de onderhoudskosten zo laag mogelijk te houden, worden diverse werkzaamheden in eigen beheer door vrijwilligers uitgevoerd. Denk b.v. aan:

- schilderen van het houtwerk, zowel binnen als buiten
- reinigen van dakgoten en ramen
- vervangen van defecte lampen
- kleine reparaties van voorkomende defecten;

Veel van deze werkzaamheden worden uitgevoerd op van tevoren geplande zaterdagochtenden door het bestaande onderhoudsteam, dat momenteel uit zes gemeenteleden bestaat.
Dit lijkt misschien ruim voldoende, maar niet iedereen is op ieder moment voor iedere klus inzetbaar. Er is dan ook dringend behoefte aan uitbreiding van dit team. Wie wil helpen?
Heeft u vragen, wilt u meer weten stuur een e-mail naar beheer@pknsoesterberg.nl

 
Kerkbegeleiders cliënten Abrona Kerkbegeleiders cliënten Abrona

Wie wil zich beschikbaar stellen om één maal in de vijf tot zes weken mensen op te halen op hun woonafdeling om dan samen naar de kerk te gaan en hen na de dienst weer terug te brengen?
Er is echt dringend behoefte aan vrijwilligers! Te weinig cliënten kunnen nu gebruik maken van de kerkdienst. Misschien ook iets voor de wat oudere jeugd of voor onze 20-plussers?
Voor informatie kunt u contact opnemen met Tineke Klandermans of een e-mail sturen aan webmaster@pknsoesterberg.nl.

 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.