PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Opbrengst Dorcas Voedselactie 2015 Opbrengst Dorcas Voedselactie 2015

Het is weer een mooie Dorcas Voedselactie geworden en ondanks de economische malaise viel de opbrengst niet tegen. We hadden te maken met een vernieuwde Plus en in tegenstelling met vorig jaar, behoefde niet meer gezocht te worden naar waar alles te vinden was. Daardoor was er meer aandacht voor de voedselactie. Dat vertaalde zich in een grotere opbrengst in vergelijking met vorig jaar. Totaal bracht de actie 110 voedselpakketten op met een winkelwaarde van € 3.000,-. Voor een klein dorp als Soesterberg een prachtig resultaat. Daar mogen we met elkaar best trots op zijn. We kregen bij deze actie hulp van een drietal bewoners van het AZC en ook een aantal mensen vanuit Soest. Jammer genoeg konden we het dit jaar in Soest niet voor elkaar krijgen om ook daar weer de actie te starten, omdat er onvoldoende vrijwilligers waren. We geven echter de moed niet op en hopen van harte dat Soest volgend jaar op eigen kracht de actie in eigen plaats weet te organiseren.
Wij willen allen die daadwerkelijk in touw zijn geweest HEEL HARTELIJK DANKEN voor hun inzet namens Dorcas en vooral namens de allerarmsten!
P.S. Bekijk ook het fotoalbum.

Piet van der Hoeven en Floor Verweij.

terug
 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl

Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.