PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat Collecte beschrijvingen Kerk en pastoraat

17 juli 2022: Kerk en Pastoraat - Dekking exploitatie.
Het kerkgebouw wordt bijna alleen gebruikt voor de zondagse erediensten. De opbrengst van de verhuur van het kerkgebouw is niet toereikend om een sluitende exploitatie te hebben. Met deze collecte kan een deel van het gat worden gedicht en wordt derhalve van harte aanbevolen.

24 juli 2022: Kerk en Pastoraat - Kosten Beheer- en Administratie .
De opbrengst van deze collecte is bestemd voor de kosten beheer en administratie. In de begroting staan bedragen vermeld voor bestuur, bureau behoeften en drukwerk, leden-administratie, ver- zekeringen, publiciteit etc. die wij moeten maken om als kerk te kunnen functioneren. Met deze collecte kan een deel van het gat worden gedicht.

31 juli 2022: Kerk en Pastoraat - Bijdrage Solidariteitskas.
In mei heeft u een acceptgiro ontvangen met het verzoek een bijdrage voor het solidariteits-fonds van de PKN. Wij als kerk moeten voor elk belijdend lid € 5,- betalen aan de kas van het solidariteitsfonds. De rest mogen we zelf behouden. Omdat we de afgelopen jaren minder ontvangen dan we moeten betalen komen we per saldo te kort. D.m.v. deze collecte proberen we toch nog wat financiële middelen bij een te verkrijgen.

7 augustus 2022: Kerk en Pastoraat - Kosten Predikant .
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de declaratie- kosten van de predikant te dekken. De gemiddelde opbrengst van een collecte is niet toereikend, dus .....

14 augustus 2022: Kerk en Pastoraat - Kosten onderhoud brand- blusmiddelen .
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van het onderhoud aan de brandblusmiddelen deels te dekken. Afgelopen februari zijn de brandblusmiddelen gecontroleerd, kosten € 125 en er is een brandbluscilinder vervangen, kosten € 150. Deze collecte wordt van harte aanbevolen om de rekening te kunnen betalen.

21 augustus 2022: Kerk en Pastoraat - Gebruikskosten telefoon, Wifi en streaming .
De opbrengst van deze collecte is bestemd voor de kosten van de telefoon, Wifi, camera en streaming en software updates voor de beamer te kunnen betalen.

28 augustus 2022: Kerk en Pastoraat - Eigen gemeente.
Onze huidige inkomsten zijn niet toereikend om een sluitende exploitatie te waarborgen. Ondanks de hulp van vele vrijwilligers. Uw bijdrage maakt het mede mogelijk dat wij als gemeente haar unieke en onmisbare functie kunnen blijven vervullen.

4 september 2022: Kerk en Pastoraat - Kosten kerkdiensten.
De opbrengst van deze collecte wordt gebruikt om de kosten van de zondagse kerkdiensten deels te dekken. bv. De vergoedingen aan de organist. De gemiddelde opbrengst van de CvK collectes zijn niet toereikend om de erediensten te kunnen blijven houden. Deze collecte wordt van harte aanbevolen.

Namens Het College van Kerkrentmeesters
Giljam de Koning

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Predikantenprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.