PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Kerkbalans 2019 Kerkbalans 2019
De actie Kerkbalans 2019 met als thema ‘Mijn kerk verbindt’ heeft inmiddels plaats gevonden van 20 januari tot 2 februari. In deze periode hebt u persoonlijk een brief ontvangen met het verzoek om financieel bij te dragen. Uw reactie is ook in deze periode weer bij u opgehaald. 
Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Daarom vragen we elk jaar aan al onze gemeenteleden om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! De inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze kerk. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken
 
Hebt u - om wat voor reden dan ook - (nog) geen toezegging gedaan? Dat kan nog! Een telefoontje (350580) of een e-mail (bijdragen@pknsoesterberg.nl) aan Wim Doorn is voldoende. Direct bijdragen? Dat kan natuurlijk ook! NL65 RABO 0373 7047 71 t.n.v. PG Kerkbalans.

terug
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
Externe links
Doorgeef-lichtje
PKN
JOP
MijnKerk
Kerk in Actie
De Bijbel
EO - Geloven
 
Informatie
Opmerkingen of vragen?
info@pknsoesterberg.nl
Webmaster:
webmaster@pknsoesterberg.nl
 
Direct naar...
Kerkdienst gemist
Beleid veilige gemeente
Ruimte huren?
Beleidsplan
Ledenadministratie
Privacy verklaring
Gemeenteprofiel
Werkplan
 
 
 
Vredekerk Soesterberg
 
 
   
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.