PKN
Protestantse gemeente te Soesterberg (Vredekerk)
 
Donderdag 23 januari - Vouwen Kerk Onderweg Donderdag 23 januari - Vouwen Kerk Onderweg

9.30 uur, Vredekerk

Vouwen van het kerkblad Kerk Onderweg door de vaste vouwploeg.

 
Woensdag 29 januari - Bijeenkomst pastoraatsgroep Woensdag 29 januari - Bijeenkomst pastoraatsgroep

20.00 uur, Vredekerk

Overleg over het bezoekwerk in de gemeente. We willen deze avond, naast de gebruikelijke aandachtspunten, als thema stilstaan bij seksueel misbruik, een belangrijk onderwerp waar in november van het afgelopen jaar op de synode opnieuw over gesproken is. Hoe vorm je met elkaar een “veilige kerk”? Uitnodiging en agenda volgen nog per mail.

 
Vrijdag 31 januari - Samen eten Vrijdag 31 januari - Samen eten

17.00 uur, Vredekerk

Voor degenen die zich hiervoor opgegeven hebben, is er weer de door de missionaire werkgroep E-missie georganiseerde "samen eten" bijeenkomst in de Vredekerk.

 
Zaterdag 1 februari - Inleveren oud papier en oude kleding Zaterdag 1 februari - Inleveren oud papier en oude kleding

9.00 - 12.00 uur, Gen. Winkelmanstraat, achter de Vredekerk

Zoals iedere eerste zaterdag van maand kunt u ook vandaag weer uw oude papier en oude, maar nog bruikbare kleding inleveren bij de containers die daarvoor achter de Vredekerk (Gen. Winkelmanstraat 101) geplaatst zijn. De opbrengst van het oude papier komt ten goede aan de algemene middelen van de gemeente van de Vredekerk, de oude kleding gaat naar Dorcas Hulp Nederland (zie onder ZWO).

 
Zondag 2 februari - Wake Zondag 2 februari - Wake

16.30 uur, Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13

Maandelijkse wake bij de poort van het detentiecentrum, Richelleweg 13, georganiseerd door de raden van kerken van Soest, Soesterberg en Zeist.
Neem bloemen mee! Neem licht mee! Neem mensen mee!
Kijk voor meer informatie op http://www.wakezeist.nl

 
Donderdag 20 februari - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad Donderdag 20 februari - Uiterste inleverdatum kopij kerkblad

Het eerstvolgende nummer van het kerkblad Kerk Onderweg verschijnt op 23 januari. De inlevertermijn voor kopij voor dit nummer is inmiddels verstreken. U kunt wel al kopij voor het volgende nummer - bij vookeur per e-mail - inleveren tot uiterlijk 20 februari a.s., 18.00 uur. Dit nummer zal verschijnen op 27 februari. De adressen vindt u in Kerk Onderweg.

 
 
 
Informatie

Opmerkingen of vragen?

Webmaster:

 
Externe links

Dagmeditatie

PKN

JOP

Kerkplein Soest

MijnKerk

Kerk in Actie

De Bijbel

EO - Geloven

 
Vredekerk Soesterberg
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.